promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 10: Az egyik horoszkóp szerelmi vágyai ma beteljesülhetnek, az Oroszlán pénze könnyen elúszhat
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lássuk mit tartogat nekünk a szombati horoszkóp. 

Kos (március 21. - április 20.)

Szombaton merj nemet mondani, ha olyan helyzetbe kerülsz, ami csak másoknak válik a javára. Ez szombaton könnyen előfordulhat, főleg ha hazalátogatsz a családodhoz, ahol akad olyan rokon, aki még mindig gyerekként kezel. A mai napon intuitívabbnak és érzékenyebbnek érezheted magad a szokásosnál.

Bika (április 21 - május 21)

Ne hagyd, hogy mások eltérítsenek a céljaidtól. Sokan fognak próbálkozni, mert érzik, hogy komoly sikert érhetsz el. Legyél kreatív és elhivatott, ezek nélkül nem fog menni. A mai napon tele vagy energiával és optimizmussal, képes leszel megvalósítani az álmaidat.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Szombaton légy különösen óvatos a pénzügyeiddel, lehet nem szándékosan, de sokan akarnak majd rossz döntésekbe beleráncigálni. Legyél szigorú és kitartó a pénzügyi tervezésben, ezért később még nagyon hálás leszel magadnak. A mai napon kissé stresszesnek érezheted magad, de a meditáció segíthet ellazulni.

Rák (június 22. - július 22.)

Erőt kell venned magadon, szembe nézz a ténnyel, hogy komoly ellentétek uralkodnak a családon belül. Az őszinteség és a megbocsátás új lehetőségeket nyit meg az életedben. Szombaton itt az ideje változtatni és új utakat keresni. Reggel szenvedélyesnek és eltökéltnek érzed magad, képes leszel elérni a céljaidat, ez tartson ki egész nap.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szombaton sokkal tompábban érezheted magadat a megszokottnál. Ezért jobban kell összpontosítanod, mint máskor. Főleg az anyagi biztonságod miatt lehet ez ma különösen fontos, ha nem figyelsz, egy pillanat, és mindened oda veszhet. A legjobb, ha ma nem rágódsz a hétköznapok nagynak tűnő, de más perspektvából vizsgálva apró dolgain, és egyszerűen minél több időt töltesz a szabadban.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Engedd szabadjára a kreativitásodat, de ne felejts el pihenni, a február nagyon megterhelő lesz. Váratlan események jöhetnek, a magabiztosságod azonban átsegíthet ezeken. Most ne erőltess semmit, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. 

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Nyitott és kalandra kész vagy szombat reggel, de ne hagyd, hogy mások leszívják az energiádat napközben. Hagyd, hogy a szenvedélyed vezesse az utadat, és ebből akár még egy igazi szerelmi kaland is lehet, ami sokkal tartósabb, mint elsőre bárki gondolta volna.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Szerelmi vágyaid ezen a napon végre beteljesülhetnek. Sok kötelezettséged van, és néha úgy érzed, hogy szétszakítanak. Azonban a határozottság most segíthet megőrizni az egyensúlyodat.  És ez a párkapcsolati kérdésekre is áll.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Itt az ideje, hogy erőt vegyél magadon, és szembe nézz azzal, hogy komoly ellentétek uralkodnak a családon belül. Az őszinteség és a megbocsátás új lehetőségeket nyit meg az életedben. Most itt az ideje változtatni és új utakat keresni.

Bak (december 22. - január 20.)

Bár sok energiával és lendülettel indul a napod, légy óvatos, mert valaki valamiről hazudni fog neked. Éppen ezért most az éber figyelem és a megfontoltság előrébb valók, mint a gyors döntések. Ha jelenleg romantikus kapcsolatban állsz valakivel, akkor számíthatsz rá, hogy hamarosan fontos döntést kell hoznotok a jövőtökről.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Hajlamos vagy elmenekülni a konfliktusok elől, de most az ideje, hogy szembenézz a problémákkal. A mai napon nem véletlenül lehetsz intuitívabb a szokásosnál, hallgass a megérzéseidre. A türelem és az őszinteség segít megőrizni az egyensúlyt és a harmóniát az életedben

Halak (február 19. - március 20.)

Szombaton is keresed a bajt, de most az idő, hogy megőrizd a nyugalmad és kerüld a felesleges konfliktusokat. A mai napon kissé fáradtnak érezheted magad, de a szeretteiddel töltött idő feltölt energiával. Ha nem akarod, hogy kihasználjanak a családtagjaid, legyél megértőbb és türelmesebb velük.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás