promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 4:  Az egyik csillagjegy párja félrelép egy közeli baráttal, de a Nyilas szíve végre megnyílhat a mai napon
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szív ügyei igencsak zavarosak lehetnek ma bizonyos horoszkópoknál. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Boldog pillanatokat tölthetsz el a szerelmeddel ezen a vasárnapon, de nagyon figyelned kell, hogy nehogy felülkerekedjen a kritikus éned. Ha jelenleg nem élsz párkapcsolatban, ez ma könnyen változhat, de lehet csak egy egyéjszakás kalandról van szó.

Bika (április 21. - május 20.)

Vasárnap nyugodt szívvel lehet hozzád fordulni, mert mindenkihez van egy-két megnyugtató szavad. Kár, hogy pont a pároddal nem jöttök ki ennyire jól. Ha így van, akkor a mai napot szenteljétek annak, hogy valahogy gatyába rázzátok a megfeneklett kapcsolatot, különben valaki itt félre fog lépni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A helyzetfelismerős képességedet ma igazán csúcsra járathatod, főleg a szerelem dolgában. Ha jelenleg nem táplálsz senki irányába sem ilyen érzelmeket, akkor a családod veheti hasznát a külöleges adottságaidnak, amik ma extrán felerősödhetnek.

Rák (június 22. - július 22.)

Folyton arra gondolsz, hogy megcsalnak, sőt, már a címnél gyanakoödtál, hogy a te párodról van szó, ő fog félrelépni. Az élet azonban néha csalóka, van hogy épp az a gyenge láncszem, aki folyton gyanakszik. Te ilyen ember lennél? Az mindenesetre biztos, hogy a párod ártatlan mint egy újszülött,, még a gondolatát is messze elkerüli.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kríziskommunnikációban te vagy az ász, azonban ez a vasárnap elég unalmasnak ígérkezik. Remek alkalom ez arra, hogy több időt tölts a családoddal, megbeszéljetek régóta esedékes dolgokat, és ha úgy van, akkor romantikázz a pároddal.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Túl sokat töprengsz a jövőn, de most februárban arra kellene koncentrálnod, hogy a jelenben legyél. Ez a pénzügyeidre különösen vonatkozik, de a szerelem vonatkozásában is fontos, hogy ne a régvolt, elmúlt dolgok után sóvárogj, mikor nemhogy a jövő, de a jelen is lehetne sokkal fényesebb.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem könnyű ezt leírni, de a szerelmed minden bizonnyal megcsal. Kérdezz csak rá, és ha tagad, akkor mutasd meg neki a napi horoszkópot. Ha erre is azt mondja, hogy hülyeség, akkor teljesen nyilvánvaló, ráadásul a legjobb barátoddal csal. ŰEnyje-benyje, ezt nagyon nehéz lesz most már kimagyarázni. De az őszinteség - és egy kis humor, az mindig segít.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy ex kerekestül felforgathatja az életedet, és vasárnap nagy esély van rá, hogy egymásba botlotok. A legjobb lenne otthon elbújni a négy fal közé, de közben nem hanyagolhatod el a barátaidat és a családodat, muszáj kimozdulnod velük. Lehet végül nem is futsz össze senkivel - de valójában vágysz egy kis balhéra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen kérsz segítséget, legszívesebben elbújnál a föld alá, de ez nem jó taktika. Vállald fel, ha nem vagy a toppon, és a dolgok idővel elrendeződnek. Mindenképpen segít, ha kevesebb horoszkópot olvasol, és sokkal többet tevékenykedsz a tettek mezején. Engedd megnyílni a szíved, bármennyire is félelmetes.

Bak (december 22. - január 20.)

Felejtsd el a kellemetlen szituációkat, jobban jársz, ha elengeded őket, mintha mi sem történt volna. Ez elsőre nehéznek hangzik de gondolj csak bele: rosszul jár rajtad kívül bárki is azzal, hogy még mindig cipeled ezeket a terheket? Csak saját magaddal szúrsz ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rád aztán lehet számítani, főleg ezen a szombati napon. Olyan vagy, mint egy reinkarnálódott Buddha, mindenki hozzád fordul tanácsért, segítségért. Ez azonban nagy felelősség, vedd komolyan. Nem kell mindenre választ adnod, néha elég, ha csak értő figyelemmel kíséred a barátokat, nem tanácsra vágynak valójában, hanem támogatásra.

Halak (február 20. - március 20.)

Van mikor jó a változás, de ez a nap nem az a nap. Ragaszkodj a hétvégi rutinhoz, semmi se zökkenthet ki ebből. Ha egy régi baráttal terveztél találkozást, jobb ha lemondod, és bekuckózol otthon. A családod is több időt töltene veled, így a hasznos vegyülhet a kellemessel. Nagy világmegváltó ötleteidet is jobb, ha máskorra időzíted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás