promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - február 3: Az egyik csillagjegy a szerelem rabságába esik, a Kos nagy eredményeket ér el egy különös területen
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szerelem nem ismer határokat, de ismeri a börtönrácsokat. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Te magad sem számítottál rá, de ma valami egészen nagy eredményt fogsz elérni. Mások könnyen semmibe vehetik ezt a teljesítményt, pedig fontos dologról van szó. Nem a munka világára kell gondolni, ez az eredmény sokkal személyesebb, sokkal intimebb. És ha már intimitás, ma bizony sokkal közelebb kerültök egymással a pároddal, mint eddig.

Bika (április 21. - május 20.)

Nyugodt lehetsz, mert a február számodra nem tartogat idegtépő izgalmakat, ez a szombat is inkább a pihenéssel fog telni. Jó alkalom lesz ez arra, hogy kicsit elvonulj a világ elől, és inkább magadra fókuszálj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szabadon szárnyaló madárnak érezheted magadat ezen a szombaton, annyira felszabadtó, üdítő energiák kerítenek hatalmukba. Ezt a környezeted is látni fogja, lehet lesz aki félre is érti, és többet akar, mint amennyit te gondoltál. De a döntés végülis a tiéd, semmi se véletlen.

Rák (június 22. - július 22.)

Kár elkeseredni csak azért, mert néha nem sikerülnek bizonyos dolgok. Szombaton levert lehetsz egy ilyen esemény miatt, de ne rágódj rajta sokáig, sokkal jobb dolgok is várnak a jövőben. Sőt, akár már ezen a napon is rád mosolyoghat a szerencse valami különösen kellemes és izgató esemény kapcsán. Csak járj nyitott szemmel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mindig akadhat valaki a családban, aki segítségre szorul, de ne lepődj meg, ha ez a személy néha te vagy. Ne legyél makacs és önfejű, tanuld meg elfogadni mások segítségét, de méginkább tanulj meg segítséget kérni. Egyáltalán nem olyan egyszer.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A pici problémák idővel óriási gondokká nőhetik ki magukat, érdemes utánuk menni, mert ezen sok múlhat. Főleg ha a párkapcsolatodról van szó, ami fölött sötét gomolyfelhők gyülekeznek - ne várd meg, amíg villámlani kezd. A pénzügyek terén ez hatványozottan igaz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szombat számodra - a csillagjegyed nevéhez méltóan - az egyensúly megtalálásáról szól. El kell találnod az egészséges arányokat a magánéleted, a munkád, és az élet egyéb területei között, mert már régóta bajlódsz ezzel, de ma nagyon jó esélyeid nyílnak rá, hogy tartós legyen a változás.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néha túlvállalod magad, ami miatt a kiégés fenyeget. Nehezek a hétköznapok, de most kifújhatod magad, erőt kell gyűjtened, hogy nemet tudj néha mondani. A párkapcsolatod nagyon kacifántos fordulatokat vesz, ebből még bármi lehet.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Bugyognak benned a feminim energiák, akár nő vagy, akár férfi. Ennek megvan a maga előnye, amire érdemes építeni, sokkal könnyebben kapcsolódhatsz most az érzéseidhez, és mások helyzetét is sokkal jobban át tudod élni. Használd ki ezt az időszakot.

Bak (december 22. - január 20.)

A megérzéseid panaszkodnak, hogy nem hallgatsz rájuk elég gyakran. A napi horoszkópod sem tud mást mondani, mint hogy tessék őket komolyan venni, különben csak halmozni fogod a rosszabbnál rosszabb döntéseket. Az igazság valójában benned van, és a napnál is világosabb.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Szombaton nem érdemes felfújni a dolgokat, az aggodalmaskodás pedig nem segít megoldani semmit, csak elodázza a megoldást. A szerelem terén ma hasznos felismeréseket tehetsz, amik pont ezzel állnak összefüggésben. Nyugi van, hátrébb az agarakkal és a ráncos szemöldökökkel. Ráadásul ezzel jól is kereshetsz, sok pénz áll a házhoz, ha kiegyensúlyozottabb vagy.

Halak (február 20. - március 20.)

A barátaid a falra másznak tőled mostanában, annyira szerelmes vagy. Nem hiába fogalmazott a költő, miszerint a szerelem egy sötét verem. Néha tényleg az. Ez bizony rabság, de azért ne ess kétségbe, nem kell rögtön levetni a láncokat. Éld meg a szerelmet, csak hagyd hogy kihasználjanak.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás