promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító szeméremsértés: csúcsidőben vizelt a tömött városi buszon, gyermekek és öregek is látták de nem ez volt az egyetlen égbekiáltó pofátlanság amit művelt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyomorforgató felvétel bejárta az internetet, kétszer meggondolod veszel-e bérletet ezek után.

Napjainkban gyakran hagyja el emberek száját a mondás, hogy "ennél már nincs lejjebb" illetve a "megérett az emberiség a pusztulásra". Bár az egész emberiséget talán nem küldenénk vágóhídra egyes tagjainak "kiilleszkedett" viselkedése miatt, azért azt be kell látnunk, hogy gyakran lehetünk megdöbbentő viselkedésnek szemtanúi az utcákat járva.

Az alábbi, TikTokon megosztott videó szintén azok közé tartozik, amik a cikk elején említett mondatok érzését keltik az emberben. A helyszín(nek) meglehetősen ártatlan(nak kéne lennie), egy tömegközlekedési eszközön buszon utazunk.

A tömegközlekedés igazi nagyvárosi találmány: nevében is benne van, hogy úgymond a "nép" számára van fenntartva, nem túl drága árszabással utazhatunk menetrend szerint meghatározott járművekkel: ha hirtelen mindenki, aki tömegközlekedéssel jár, autóba ülne, elég csúnyán nézne ki a városok forgalma (és sokszor még így is kialakulnak idegtépő dugók).

Az úticélhoz való eljutáshoz buszt választó úr (bár talán ebben az esetben nem ez a legmegfelelőbb kifejezés) meglehetősen botrányos viselkedik a közösségi térben: otthon elfelejthetett mosdóba menni, mert a buszon volt "kénytelen" intézni a "projektet", noha nem nagy, "csak" kis dologról van szó még így is elfogadhatatlan, civilizálatlan, undorító viselkedés, ráadásul még törvénysértő is.

Talán nem kell különösebben hosszan ecsetelnünk, mi a probléma a fentebb bemutatott jelenettel: az öncélú agressziótól megkérnénk mindenkit, hogy tartózkodjon, a nyomatékos felszólítás a távozásra, eljárás indítása, és az utazásból való kizárás azonban a minimum lenne. Van egy francia mondás, miszerint "Le style c'est l'homme" - vagyis a stílus, maga az ember. Emellett, bár ez a fenti viselkedés mellett már csak egy kis apróságnak tűnik: maga mellett az ülőhelyen tartja a táskáját, ezzel egy ember ülőhelyét foglalva, ami önmagában hihetetlenül nagy prosztóságról tesz tanúbizonyságot.

Ebben a videóban egy meglehetősen alacsony színvonalú stílus megnyilvánulását van balszerencsénk látni - mi magunk igyekezzünk jobbra törekedni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás