promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 2-es villamos vezetőjén röhög a fél internet, szenzációs dolgot tett a férfi
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A turisták csak utólag vették észre, hogy mit csinált a villamosvezető.

Rengeteg turista látogat el Budapestre, hiszen a világ egyik legszebb, legkülönlegeseb városáról van szó, ami tele van gyönyörű épületekkel, helyekkel, remek éttermekkel, szórakozóhelyekkel, és kedves, vidám emberekkel, legalábbis ez az általános vélekedés. Rendszeresen meglepjük a külföldieket, most is történt egy olyan eset, ami igazi szenzáció lett az interneten, és gyorsan terjed a híre.

Egy koszovói lány úgy gondolta, hogy megnézi Budapestet, ami annyira lenyűgözte őt, hogy több képet, videót is csinált a fővárosunkról, hogy mindenkinek megmutathassa, milyen szép. Viszont az egyik felvételen olyasmit vett észre, amin először nagyon meglepődött, majd hatalmasat nevetett rajta, hiszen nem éppen szokványos dologról van szó – de annál mókásabb az egész.

A koszovói lány és a testvére éppen a Duna mellett, a 2-es villamos vonalán fotózkodtak az esti fények társaságában, mikor elhajtott mögöttük a nagy, sárga tömegközlekedési jármű, aminek a vezetője észrevette, hogy éppen egy közös kép miatt pózolnak a hölgyek – majd fogta magát, és ő is „beszállt” a háttérben, ugyanis a vezetői ülésről mutogatott és mosolygott vidáman a tudtuk nélkül.

Az egész internet imádja a 2-es villamos sofőrjét, aki szinte mindenkinek mosolyt csalt az arcára a viselkedésével, hiszen valóban nagyon vicces, hogy ő is pózolt a lányok mellett a képen, ráadásul úgy, hogy minden bizonnyal csak a saját szórakoztatására tette a dolgot – és milyen jól tette, hiszen a visszajelzések alapján a humorával még azoknak is meghozta a kedvét egy budapesti kiruccanáshoz, akik eddig nem terveztek eljönni hozzánk.

Itt lehet megtekinteni a TikTokon terjedő videót:

@dafinapodrimqaku It’s always fun to take pictures with strangers #budapest #hungary #tram #kosovo #prishtina original sound - GLOSS
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás