promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 28: Fájdalmas félrelépést fedez fel egy csillagjegy, a szerelem szele megcsapja a Rákot
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan azt hitték megússzák ezt a hetet, de vasárnap jön csak az igazi érzelmi lavina. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A fantáziásd másra se vágyik már, csak hogy végre szabadjára engedd. Hagyd hátra a mindennapok kispolgári gondjait, és szárnyalj! Ez végül a gondjaidat is megoldja.

Bika (április 21 - május 21)

Elég volt a sok panaszkodásból, főleg ha a párodra vagy ennyire kibukva. A megbékélés és az egyezség irányába kell elindulnod, bármi lesz is.

Ikrek (május 22. - június 21.)

A te tisztánlátásodra és elfogulatlanságodra sokaknak lehet szüksége, ne csodálkozz hát, ha sorban állnak majd a segítségkérők. Mégis vigyáznod kell a saját egyensúlyodra közben.

Rák (június 22. - július 22.)

Vasárnap nagy szerencséd lehet a szerelemben, sőt, még kicsit meg is szédülhetsz abban a mámorban, ami ma rád vár. Nem kell mást tenned, csak elhinni végre, hogy megérdemled!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Vasárnap a szerencse melléd szegődik, és még a hibákból is előnyt kovácsolsz. HA eddig kilógtál a társaságból, most inkább csak a nagy érdeklődést váltod ki másokból.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Vasárnap lehet, hogy kellemetlen meglepetésben lesz részed, ha beleolvasol a párod üzeneteibe. Neked kell eldöntened, ez egy komoly bizalmi megpróbáltatás, ahol nagy a kísértés.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Nehéz mindig helyesen dönteni, de ma semmi sem fog akadályozni ebben, mintha csak kitizstulna az ég, annyira világosan fogod látni, hogy mi a helyes döntés. Szerelemben, pénz dolgában, emberi kapcsolatokban is nagyot léphetsz előre.

Skorpió (október 23. - november 22.)

Vasárnap a szokásosnál is több önbizalomra teszel szert, és ez január végéig ki is tarthat. A munkádban és a szerelmi életedben is jó lenne, ha kihasználnád a kínálkozó lehetőségeket - csak észre kell venned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma sokat tehetsz azért, hogy kicsit gondtalanabbul fejeződjön be a hónap, mert a január bizony tartogatott néhány kihívást. Főleg a magánéletedben, vedd elő a romantikus énedet, szükség lesz rá.

Bak (december 22. - január 20.)

Hajlamod vagy letagadni az érzéseidet, de vasárnap szembe kell nézned velük, különban óriási elagadásban lesz részed, ami sok sok szenvedést hoz magával. Nincs rosszabb az értelmetlen szenvedésnél, legyél belátó és bölcs.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

A napi horoszkópod alapján leginkább az anyagi gondokkal vagy elfoglalva, pedig ha nem figyelsz, a szerelmedet is lecsaphatják a kezedről. Vedd komolyan, de maradj higgadt, nagy önuralomra lesz szükséged.

Halak (február 19. - március 20.)

A vasárnap elég rázós lehet szívügyek terén, de te bírod a gyűrődést. A gyerekekkel ma valami különös dolgod adódik, de nem világos, hogy mi az - a foggantatástól kezdve egy nagy veszekedésig bármi lehet, még az sem biztos, hogy a te gyerekeidről van szó - pláne ha még nincsenek.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás