promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL nem várt tovább, megmutatták a legújabbat egy videóban, ezt a rajongók már nagyon várták
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sokan találgatták, hogy mi történhetett, ezért az RTL megkérdezte magát a szereplőt is.

Az elmúlt időszakban az RTL és a TV2 kapcsán egy kicsit arról olvashattunk részletesebben, hogy milyen változások lesznek majd a csatornák műsorvezetőit illetően. Még decemberben robbant egy kisebb bombahír, miszerint Majoros Péter, azaz Majka és Pápai Joci vált, és a két híresség a TV2 helyett az RTL-nél folytatja majd. A hír kapcsán természetesen korábbi műsorvezetőtársak is megszólaltak. Ám a nagy dobások, az új műsorok kapcsán csak most jönnek nagyon izgalmas ki fejlemények, többek között olyan videók, amelyek kedvcsinálók.

Korábban arról is olvasni lehetett, hogy az RTL-en egy új kvízműsort fog vezetni a magyar sztárműsorvezető, Gundel Takács Gábor, akit az elmúlt időszakban a nézők az ATV-n láthattak nagyon sokat kvízműsort vezetni, előtte pedig a Maradj talpon! című műsorban játszhattak vele a magyarok a tévéképernyők előtt. Most pedig az RTL mutatott egy nagyon izgalmas, új előzetest Az ugrás! című kvízműsorukhoz, amelyet Gundel Takács Gábor vezet majd. Ebben a videóban pedig azt láthatjuk most, hogy mi történik akkor, ha a játékosok leesnek a mélybe a játék során.

Ez persze akkor történik meg, ha rosszul teljesítenek.

Az ugrás! című műsorban egy hídon mennek majd a versenyzők, és őket "ugratja" majd a műsorvezető, futamonként 5 játékos indul majd 5 millió forintért ebben a játékban, amelyet Magyarországon majd az RTL-en láthatnak majd a tévénézők. Ha a játékosok tudják majd a helyes választ, és jó helyre lépnek a pályán, úgy egyre közelebb jutnak majd a játék megnyeréséhez, ám ha nem sikerül "megugrani" az adott szintet, akkor bizony megtörténik a játékban a zuhanás a mélybe.

Íme egy kis kedvcsináló, amit az RTL adott ki az új műsorhoz:

(via Media1)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás