promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 25: Az egyik csillagjegy elhódítja egy barátja szerelmét, az Ikreket a bűntudat mardossa egy korábbi tett miatt
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sok viszontagsággal kell megküzdeni ezen a csütörtökön, de az egyik csillagjegyre különösen nehéz megpróbáltatások várhatnak. Íme a napi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma érdemes befelé figyelned, hogy belső békéd megtaláld. Akár a munka rovására is, fontos az önmagaddal való kapcsolat ápolása. Enélkül sem a pénz, sem a szerelem dolgában nem tudsz egyensúlyba kerülni.

Bika (április 21 - május 21)

Egy jó barátod nem tud ellenállni a kísértésnek, és a hátad mögött lecsap a szerelmedre. Légy őszinte és segíts a helyzet tisztázásában. Ne hagyd, hogy a düh befolyásoljon téged.

Ikrek (május 22. - június 21.)

Csütörtökön egy gyerekkori barátod emlékeztethet valamire, amit legszívesebben már rég elfelejtettél volna, és a mai napig szégyelled. Talán nem olyan nagy dolog, de számodra mégis nagyon jelentős. Vállald fel, oszd meg azzal aki közel áll hozzád, és ha módodban áll, kérj bocsánatot. Az mindig segít.

Rák (június 22. - július 22.)

Állj ki magadért, és ismerd el saját értékeidet. Ne hagyd, hogy mások lebecsüljenek. A munkahelyeden lehetőséged lesz ezt demonstrálni, ennek a végeredménye hosszú távon akár az anyagiakban is megmutatkozhat, sok pénz áll a házhoz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Csütörtökön a gyerekeid töltenek fel új energiával, az ő szeretetük segíthet át egy olyan megrendítő híren, amire nem is számítottál. Légy erős, és keresd a nehézségek jó oldalát.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

A munkahelyeden unalmasnak érezheted magad, mintha nem lenne értelme és haszna annak, amit csinálsz. Ideje valamilyen új lendületet venned, vagy akár másik állást keresned.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Szomorú hírek érhetik a családod, légy támogató és erős. Fordulj a szeretteidhez, amikor szükségük van rád. Figyelj befelé, és hagyd érvényesülni az érzéseidet még akkor is, ha azok fájdalmasak.Skorpió (október 23. - november 22.)

Óvakodj a szomorúságtól ma, ha bekopog üldözd el, mert érzelmileg nagyon hullámzó napra számíthatsz. Lehet, hogy szükséged lesz barátaid támogatására, vagy éppen egy belső utazásra, egy kis elcsendesedésre hogy kapcsolódj a saját érzéseidhez.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vigyázz, ne ess két szék közé a játszmákban, mert hosszú távon ez mindenkinek árt. Legyél őszinte magadhoz, és kerüld el a felesleges konfliktusokat. Több belátásra van szükséged a hétköznapokban.

Bak (december 22. - január 20.)

A gyerekeid ma új energiával tölthetnek fel, segítve átvészelni egy esetlegesen megrázó hírt. Légy erős, és próbáld megtalálni a nehézségek pozitív oldalát.

Vízöntő (január 21. - február 18.)

Csütörtökön kísértés előtt állhatsz, de fontos tisztázni, miért teszel bizonyos dolgokat. Ne engedd meg az impulzusoknak, hogy irányítsanak. Az őszinteség önmagadhoz elkerüli, hogy hazudj magadnak.

Halak (február 19. - március 20.)

Ma érdemes pénzügyeidre összpontosítanod, mivel anyagi lehetőségek nyílhatnak előtted. A munkahelyeden pozitív energiákat tapasztalhatsz, amit érdemes kihasználnod. Ugyanakkor ne felejtsd el értékelni a kisebb dolgokat is az életedben.

​Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás