promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fest ma a Hanta boy nagymellű bombázója aki felpofozta Jim Carrey-t a liftben, de nem ő volt az egyetlen csinos néznivaló a filmben
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rövid filmjelenet magyarok százezreinek éget be a kollektív tudatalattijába, felelevenítjük a kellemes emlékeket.

Jame Carrey lényegében filmtörténelmet írt a kilencvenes években, soha korábban nem fordult elő, hogy egy színész akkora sztár legyen, és olyan sztárgázsikat vágjon zsebre pusztán a vígjátéki szerepeinek köszönhetően, mint Carrey.

1994-ben egyszerre mutatták be az Ace Ventura és a Dumb és Dumber első részét, illetve a Maszkot - mindegyik bombasiker lett, ilyen bombasztikus debütálás pedig azóta se nagyon történt Hollywoodban. A Maszk 23 millióból 351 milliót, a Dumb és Dumber 17 millióból 247 milliót, az Ace Ventura pedig 15 millióból 107 milliót csinált.

Tom Shadyac nevét valószínűleg csak nagyon kevesen jegyezték meg, pedig ő az a rendező, akivel a Carrey a leggyakrabban együtt dolgozott, az Ace Ventura mellett együtt készítették a Hanta boyt és a Minden6ót is, tehát felfoghatjuk ezt egyfajta trilógiának is.

A három film közül talán a Hanta boy a legkevésbé emlékezetes, viszont dugig van jó nőkkel. Közölük is leghíresebb természetesen Krista Allen, akinek a nevét aligha jegyeztük meg, telt idomait viszont annál inkább, hiszen az ő nyúlfarknyi feltűnéséhez kötődik a film legviccesebb jelenete, amiről itt írtunk pár hónappal ezelőtt.

Allen sosem futott be igazán emlékezetes hollywoodi karriert, de nem is nagyon ambícionálta magát, megelégedett a csinos bombázók mellékszerepeivel, amit még 50 felett is könnyedén hoz, ő a tökéletes MILF karakter. A horrorrajongók körében azonban így is kisebb kultusza lett, hiszen a műfaj előszeretettel szerepeltet gyönyörű nőket, akik a játékidő során valahogy mindig az életüket vesztik, játszott például a Végső állomás sorozatban is.

Egy alkalommal pedig Magyarországnak is adott exklúzív interjút az ágyából, amit itt tudtok megnézni:

Viszont nem Krista Allen az egyetlen jócsaj a Hanta boyban. A film egyik visszatérő poénforrása, hogy az Carrey előszeretettel fekteti meg a nőket, ám ez a fia kívánsága után egyre kínosabb lesz, illetve akadályokba ütközik. Egyrészt ott van az utálatos, de dögös munkatársa, Miranda (Amanda Donohoe), másrészt az ügyfele Samantha (Jennifer Tilly).

A szókimondó őszinteség Mirandánál is hasonló eredménnyel végződik, mint a liftes jelenet, utána pedig megnézhetitek, hogy festenek manapság a színésznők:

A fenti képen Jennifer Tilly, a lentin Amanda Donohoe​ (profimedia)

Jennifer Tilly egyébként elég emlékezeteset alakított a Watchowski testvérek első filmjében, a Fülledségben, amiben aztán volt erotika dögivel, Gina Gershonnal közös jeleneteik ma is élénken foglalkoztatják a férfi fantáziát, miközben itt egy kifejezetten nő központú filmet látunk:

A Hanta boy egyébként a maga kategóriájában egy teljesen vállalható, szirupos családi film, de az igazmondós ripacskodásnál nekem sokkal jobban bejött a Reede házaspár közti kémia (meg persze Cary Elwes bárgyú igyekezete).

Így aztán a visszafogott családanyát játszó Maura Tierney (aki legtöbbünk számára inkább a Vészhelyzetből maradt meg örökre), lehet, hogy labdába se rúg a fenti nehézbombázók mellett, végső soron Carrey karakteréhez hasonlóan hosszútávon mégiscsak mellett raknánk le a voksunkat mi is. A színésznőnek ráadásul most mutatták be a legújabb mozifilmjét, a pankrátorokról szóló Vaskarmot, ahol a főszereplő Zack Efron édesanyját játssza. Hiába, időközben ős is MILF lett. Az előzetes után megnézhetitek, ő hogyan néz ki manapság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás