promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álomszép 50-es lett a Hanta boy dúskeblű liftes nőjéből, így néz ki most Krista Allen
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Hanta boy kebelcsodája igen sokat változott 26 év alatt.

Jim Carrey egyik leghíresebb filmje a Hanta boy, amit 1997-ben mutattak be. A gumiarcú színész ebben a filmben egy ügyvédet játszik, aki nemcsak a tárgyalóteremben hajlamos a hazudozásra, de a kisfia szívét is többször összetörte az állandó hantázásai miatt. A kis Max aztán azt kívánja a születésnapján, hogy az apja egy napig ne hazudhasson. A kívánság valóra válik, Fletcher pedig teljesen megőrül azért, mert nem tudja úgy végezni a munkáját, ahogy szeretné.

A film egyik legemlékezetesebb jelenete, amiben Jim Carrey beszáll a liftbe egy dúskeblű, dekoratív nő mellé, majd olyan szinte megsérti őt, hogy pofon vágja.


Krista Allen még csak 26 éves volt, mikor megkapta ezt az apró, de fontos szerepet a filmben - persze nem ez volt élete első alakítása mozgóképen.

Krista eleinte óvónőként dolgozott Austinban, majd jóga oktatói képesítést szerzett. Aztán megkapta Az új Emmanuelle erotikus filmsorozat címszerepét. Ez tulajdonképpen az eredeti Emmanuelle-franchise karaktereit, stílusát, illetve cselekményének elemeit használta fel, de ez már a világűrben játszódott, és az eredeti filmek főszereplője, Sylvia Kristel már nem jelent meg bennük.

Ezt követően játszott még az Egy rém rendes család több epizódjában, az Ármány és szenvedély című szappanoperában, aztán 1997-ben már egy komolyabb szerepet kapott Russell Solberg Raven című akciófilmjében, amiben Burt Reynolds oldalán játszott.

2002-ben a George Clooney által rendezett Egy veszedelmes elme vallomásai-ban egy kisebb szerepben bukkant fel - ebben olyan színészek láthatók, mint Drew Barrymore, Julia Roberts, és maga George Clooney. Aztán 2003-ban a Ki nevel a végén?-ben is benne volt Adam Sandler, Jack Nicholson, és Marisa Tomei mellett.

Magánéletét tekintve elég masszív instabilitást mutat: 1996-ban ment hozzá első férjéhez, Justin Moritt producerhez, akitől egy fia született, majd miután elváltak, összejött George Clooney-val, akinek először 2004 és 2006 között, aztán 2008-ban volt az élettársa, majd néhány hónap erejéig másodszor is férjhez ment - ezúttal Mams Taylor iráni-brit zenészhez. 2015 óta a Castle című sorozat sztárjával, Nathan Fillionnal él együtt.

A Hanta boy óta eltelt 26 év, Krista Allen most 52 éves, és így néz ki manapság:


(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás