promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő változás? Így néz ki 54 évesen A kör című horrorfilm szőke bombázója, aki legyőzte az ördögöt
Borítókép:  Profimedia/DREAMWORKS/MORTON, MERRICK
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ egyik legismertebb horrorfilmjét, A kört már több mint 20 éve készítették el.

Amikor megérkezett 2002-ben a világ egyik legjobb horrorfilmje, A kör, amelyről persze csak utólag jelenthetjük ki, hogy a topliga egyik jelentős alakja, akkor igazából új időszámítás kezdődött a zsáner életében. Az erőteljes japán hatás rányomta a bélyegét a nyugati filmkészítésre is, és bizony hosszú évekig nagyon is jól állt neki ez a hatás. A filmnek lett egy folytatásai is néhány év múlva, de valószínűleg A kör kapcsán mindenkinek azonnal az első alkotás ugrik be, és persze a horror elszabadulása, az ikonikus jelenetek sokasága, amelyeket még ma is felemlegetünk Halloween-kor.

No, persze még a Horrorra akadva-filmekben is sokszor feltűnnek.

A film abszolút sztorija egy rejtélyes videókazetta körül imbolyog, a film minden nézője ugyanis pontosan egy héten belül meghal, miután megnézte a felvételt. Az események akkor vesznek hatalmas fordulatot, amikor a film főszereplője, a fiatal újságírónő, Rachel Keller (Naomi Watts) szemben találja magát a következményekkel. Ahogy Rachel próbálja megfejteni a kazetta eredetét és megérteni a mögöttes átkot, egyre mélyebben merül a történet paranormális univerzumban. A film nemcsak a borzongató jelenetekkel és a kísérteties atmoszférával hódít, hanem az emberi psziché ábrázolásával.

A fillm egyik főszereplője a csinos újságírónő volt.

Naomi Watts az ausztrál származású, aki Angliában született, aki számos kiemelkedő szerepben tűnt fel az évek során, ám a kultikus klasszikussá cseperedő, A kör című horrorfilmmel vált igazán világhírűvé. Naomi rendkívül sokoldalú színésznőként ismert, aki képes hitelesen ábrázolni a legkülönfélébb karaktereket, legyen az dráma, thriller vagy romantikus film. A kör sikere után Naomi Watts a hollywoodi A-listás sztárok közé került, így néz ki most a bájos színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás