promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jim Carrey egyetlen film elkészítését bánta meg, de azt nagyon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jim Carrey egy tragédia után értékelte át magában az egyik filmjét.

A „gumiarcú” Jim Carrey egy született nevettető, aki már több évtizede boldogítja a közönséget a remek komédiáival, mint például az Ace Ventura, A Maszk, Dumb és Dumber vagy A minden6ó. Volt, hogy meglepett minket, és hozott nekünk 1-2 thrillert, de ő mindig is egy igazi humorista marad, akik sosem szalaszt el egyetlen alkalmat sem, hogy megnevettesse az embereket.

Akadt viszont Jim Carrey-nek egy kifejezetten bevállalós filmje, aminek az elkészítését állítólag már nagyon megbánta, és ez nem más, mint a 2013-ban bemutatott, elég erőszakos és tökös akció-vígjáték, a HA/VER 2 (de van, ahol Kick-Ass 2 címen szerepel), amiben a világsztár alakította Csillagsáv ezredest – az enyhén őrült, agresszív figurát, aki egyszerre volt félelmetes és szórakoztató.

Jim Carrey remek munkát végzett a filmben, és láthatóan nagyon élvezte ennek a furcsa karakternek az eljátszását, de pont a premier előtt volt Amerikában egy tragikus iskolai lövöldözés, ami nagyon elgondolkodtatta a színészt, aki végül arra jutott, hogy soha többé nem akar ilyen fegyveres erőszakot a filmjeibe, éppen ezért a HA/VER 2-ben látható agresszivitástól is elhatárolódik már.

Az alkotás producerei akkor nem igazán tudták hová tenni Jim Carrey döntését, mivel szerintük csupán egy filmről van szó, de a híresség akkor is úgy gondolja, hogy ez a helyes út. Ettől eltekintve valóban elég ütős lett a HA/VER 2, hiszen annyira elnagyolt benne az erőszak, hogy leginkább csak megmosolyogni tudja az ember – itt lehet megtekinteni a magyar nyelvű előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás