promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli kidobta, a kommentelők utálják: A nagy Ő győztes Betti vállalhatatlan stílusban tette helyre az őt kritizáló követőket
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan előszeretettel köszörülik a torkukat a különböző reality szereplőkön, de ezt még ők sem érdemelnék meg.

Mostanában attól hangosak az újságíró szerkesztőségek, hogy mi alakul Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán között, a sztárok azonban egyelőre csak olyan kitérő válaszokat adnak, hogy csupán nagyon mély barátságról van szó. Csak aztán nehogy ez legyen a következő Krausz Gábor-Mikes Anna eset, mikor egy ország próbálta őket összeboronálni, de ők mindvégig tagadtak, végül kiderült, hogy a nézők vágyálmai beteljesednek, valójában egy párt alkotnak.

Egyvalami azonban biztos: Jákob Zoli alig egy év alatt a "magyar popkultúra" kitörölhetetlen ikonjává vált:

Amíg azonban Jákob Zoli nőügyeiről megy a találgatás, a Nagy Ő győztese se tétlenkedik, a napokban adott hírt róla, hogy - reményei szerint - megtalálta az igazi Nagy Ő-t. Az úriemberrel közös fotót töltöttek fel Betti instagram oldalára, aki a műsorban való szereplése óta elképesztően nagy változásokon ment keresztül.

Saját vállalkozásának jelentős löketet adott a műsorban való szereplés, még akkor is, ha a győzelem nem jelentett automatikus repülőjegyet Jákob Zoli szívének szigetére. Közben jelentős kilóktól is megszabadult, és a most sokkal jobb formában van, mint ahogy a TV képernyőjén megismerhettük. 

Betti sikereinek mégsem örül mindenki egyöntetűen, akad néhány kommentelő, aki vállalhatatlan stílusban szólítja meg a fiatal reality szereplőt. Ez sajnos ezzel jár, mondhatnánk könnyelműen, az ismeretséggel járnak a rosszindulatú vélemények is, amiket meg kell tanulni kezelni, illetve feldolgozni.

Még ha ha csak egy pöttömnyi igazságtartalma is van egy-egy ilyen jellegű megszólalásnak, akkor sem szabadna senkinek sem ilyen módon megnyilvánulnia.

Bettinek azonban még tanulnia kell, hogy mégis hogyan a legpraktikusabb ezekre reagálni, mivel most még van energiája, és sok rosszindulatú kommentre egyenként válaszol, amiből elképesztő személyeskedések keverednek ki mindkét oldalról. Az indulatok ezalatt a fotó alatt szabadultak el:

"A filléres ribanc..."

Ezt miből szűrted le te férfihoz nem hasonlítható intelligens valaki? Azért vagyok filléres ribanc mert anyaként nem ismerve engem degradálsz mikozbe napi 10-12 órát dolgozok hogy egyedül el lássam a kislanyom ?? Mi a franc van veled ember? - kezdett bele Betti.

"Engem nem érdekel a nyomorod ! Pénzt akartál a pi@#dèrt,de nem ért csak egy buszjegyet haza. Szánalmas alak vagy! A kislányod pedig csak sajnálni tudom, hogy látnia kellett az anyját és polcon árcimkèvel. Gratulálok büszke édesanya lehet...ja nem."

Vegyél vissza a stílusodbol mert te vagy a szánalmas hogy leszurtel napi egy orabol egy konzekvenciát vicc. De tudod halistennek a te nyomorod a te nyomorod marad és nem érdekel senkit se - folytatta A Nagy Ő győztese

"Majd te fogod megmondani! Jelentéktelen alak vagy fogadd el...!Illetve...nem nekem kell tv műsorban mennem,hogy pénzért basszassam meg magam. Veled ellentétben ugyebár! Kettőnk közül még mindig te vagy a szánalmas kategória győztese..."

Erre Betti már nem reagált, de nagyon sok más rosszindulatú megjegyzésre igen. Aki gyakorlott közszereplő, az persze már jól tudja, hogy ezekre a frusztrált üzenetekre nem érdemes válaszolni, mert az ember úgysem tudja megvédeni magát, ez a kommunikáció valójában sosem kétirányú.

"Nyilván nem egy pék! Gondolom gazdag különben…"

Szerintem ne gondolkodj nem illik hozzad - reagált Betti.

"Hozzad illik a gondolkodás olyan sötét vagy mint a belsőzseb! Es nem vagy pénzéhes szerencsére."

Oké oké szia van szerintem más dolgod az életben vagy nem h meg mindig itt kommentelsz?

"Na ennyi volt a nagy szerelem amit elő adtál nagyon szánalmas , de hát hiába akartad volna a pénzes csávót mer neki se kellessz."

Természetesen Bettinek nem csak troll követői vannak, hanem rengeteg őszinte híve, szurkolója, az ő kommentjeikből is összeválogattunk párat a számotokra:

"Egy biztos. Semmi sem történik ok nélkül, viszont a "Nagy Ő"-nek fogalma sincs mit veszített. Nem is lettél volna boldog vele soha, így pedig már az arcodra van írva.... Sok Boldogságot kívánok! Bettim ne foglalkozz a negatív commentelőkkel, fáj nekik, hogy boldognak látnak, ennyi az egész. Sok boldogságot kívánok nektek!"

"Így kell csinálni. Nem TV-műsorba bemenni és ott fogni egy pasit. Amúgy az összes csaj közül te voltál a legnormálisabb. Nem tetszik az ilyen műsor mint a Nagy Ő. Ilyet aki türelmes megtalálja a való életben is, csak ugye igen ahhoz türelem kell. Gratulálok így sokkal jobban nézel ki."

"Nem szoktam hozzáírni szinte semmihez.. De emberek!! Ennyi rossz indulatot egy ember vidám fotója alá… senki sem tökéletes.. de az, hogy egy idegen emberre rosszat mondani felháborító, bántó szavakat írni valakinek… mindenki magát minősíti, ő szereti, neki tetszik, legyen vele boldog ismeretlenül szerintem ennyit bőven elég írni.. eszembe nem jutna bárkit is kritizálni :) Legyetek boldogok ismeretlenül is."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás