promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: ez a 2x7 szám forint-milliomossá tehetett egy embert szerda éjszaka, íme a nyerőszámok
Borítókép:  MédiaKlikk
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 4. hét Skandináv lottó sorsolását, ahol ismét hatalmasat kaszálhatott a nyertes. 

A Skandináv Lottó rendkívül izgalmas esemény, amely minden szerdán magában hordozza a játékosok számára a kettős izgalmat. Ezen a lottójátékon nem csupán egy, hanem két sorsoláson is részt vehetünk egyszerre: egy gépi és egy kézi sorsolás során.

Bár vannak más sorsolások is, ahol akár nagyobb nyeremények is elérhetők, a Skandináv Lottó hétről hétre lebilincseli a játékosokat azzal a kérdéssel, hogy vajon ki lehet az, aki hazaviheti a több millió forintos nyereményt. Ez a rendkívüli játékformátum teszi különlegessé a Skandináv Lottót más lottókhoz képest, és garantálja a résztvevők számára az extra izgalmat és spenótot minden egyes héten.

Az első sorsolás során a gép véletlenszerűen választja ki a nyerőszámokat, míg a második sorsolásban egy kézi, emberi faktor is bekerül a folyamatba, ezáltal emelve a játék varázsát és egyediségét. A két sorsolás együttesen fokozza a várakozás izgalmát, és a játékosok élőben követhetik figyelemmel, ahogy a számok kihúzódnak.

A Skandináv Lottó nem csupán egy szerencsepróba, hanem egy valós élmény is, ahol a játékosok részesei lehetnek a lüktető játékhangulatnak. A dupla sorsolás lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy kétszer is reménykedjenek a nyereményben, és a sorsolásokon való részvétel izgalma garantáltan emlékezetes pillanatokat fog szerezni a játékosoknak.

A Skandináv lottó negyedik hetének sorsolását eddig vártuk izgatottan, ahol a főnyeremény összege 320 millió forint volt. A Szerencsejáték Zrt. sorsolása a Duna TV-n ezúttal is élőben közvetítették természetesen. A szelvények leadási határideje most is szerda délután 18 óra volt, és reméljük, hogy senki sem feledkezett meg erről, hogy ne vesszenek kárba a kiválasztott számok.

Gépi sorsolás: 6, 12, 14, 27, 30, 33, 35

Kézi sorsolás: 1, 5, 11, 15, 18, 27, 29

Az eredmények szerint sajnos nem volt hét találatos szelvény ezen a héten. A következő héten a várható főnyeremény összege 400 millió forintra emelkedik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás