promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 21: Az egyik csillagjegy elázik a pénzesőtől, a Halak szerelmi státusza egyedülállóról bonyolultra változhat
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valójában több csillagjegy is örülhet a szerencséjének, ám van aki tényleg pórul járhat. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Sokan pszichológusnak gondolnak, amiért állandó késztetést érzel rá, hogy megfejtsd őket, és már pár mozzanatból pontos analízissel szolgálsz. PEdig csak arról van szó, hogy nagyon érzékeny vagy mások rezgéseire, és ez a szuperképességed ma különösen fel fog erősödni. Legyél tapintatos, mert a kéretlen vélemények sokakat zavarba hozhatnak.

Bika (április 21. - május 20.)

A párod lehet nem az, akinek mutatja magát. Valamit titkol előled. Nem, nincsen szeretője, és nem is világmegváltó kém, valami teljesen másról van szó. A te párod eszméletlenül gazdag, tele van milliókkal, csak nagyon jól titkolja. Egyszerűen egy olyan párra vágyott, aki önmagáért szereti, és nem a pénzért. Most azonban hiába is próbálnád lebuktatni, mindent tagadni fog. Ne vedd nagyon magadra, az élet néha humorosabb, mint egy kacifántos horoszkóp.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon sokat álmodozol, fejben nem vagy itt, pedig vasárnap nagyon nagy szükség lesz rád. Próbálj kicsit jobban koncentrálni arra, ami van, és azokkal tölteni az időt, akik számítanak rád, a családod és a szeretteid a hátad mögött valósággal rajonganak érted, szükségük van a te életvidámságodra és hajthatatlan lelkesedésedre.

Rák (június 22. - július 22.)

Vasárnap kitörhet belőled a düh, amit eddig elfojtottál,  ám a vége mégis jó lesz, óriási felszabadulást hoz neked. A szerelem dolgában ez sok mindent fog befolyásolni, egyszerűen helyre kerülnek a dolgok, ahogy mások szeme is felnyílik. Lehet sokat fogsz feszülni, de nap végére egészen biztosan nagy harmóniába kerülsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Fortuna kaján vigyorgásba kezdett, mikor ma meglátott téged, mert sokat tervez adni, de közben benne van a csapda, hogy az ajándékait elpazarlod. Ez egy próbatétel, amihez nagyon össze kell szedned magad, ne csodálkozz, ha hirtelen rengeteg pénz üti a markodat, vagy egy különleges lehetőség kínálkozik fel előtted, viszont gondold át jó alaposan, hogy mit kezdesz vele.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Túl szép az idő ahhoz, hogy otthon gubbassz magányosan, így aztán mindegy mit mond a kedved a reggel, ma vesd bele magadat a szociális élet sűrűjébe. A barátaid számítanak rád, hiszen mindig feldobod a napjukat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagyon bosszús lehetsz ma reggel, ezért a vitákat is rosszul viseled. Úgy érzed mindenkinek csak a baja van, pedig valójában te vagy az, aki mindenben csak a rosszat, a gondot, a problémát, a tökéletlenséget látod. Ideje szemüveget cserélned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

családtagjaid a legfontosabbak, de néha azért mégis úgy áll a dolog, hogy magasról tenni kell a fejükre. Nem lehetsz velük mindig ott, hogy minden kényük, kedvük, bajuk rád szakadjon, máshonnan kell töltekezned, és másra is időt kell szánj. Ez nekik is fontos tanulsággal fog szolgálni, és csak emeli a nimbuszodat az, hogy nem pattansz mindig rögtön.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Rengeteget dolgoztál januárban, pedig még csak a hónap közepe van. Ma végre lassíts egy kicsit, mert nem fogod bírni a január második felét, kelleni fog oda is az energia. Nem kell addig ütni a vasat, amíg meleg, néha nyugodtan lehet tartani egy kis szünetet, hosszútávon sokkal kifizetődőbb - anyagilag is.

Bak (december 22. - január 20.)

Szereted a pénzt,, de tisztában vagy vele, hogy ez csak egy eszköz, illetve egy energia, és nem valódi érték. Légy nyitott és éles szemű, ma különösen jó ajánlatokba akadhatsz, amik gazdaggá tesznek. Ha viszont nem ismersz magadra az első mondatban, még koptatnod kell egy kicsit az iskolapadot - kezd el még ma!

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Milyen jól nézel ki! Új frizura? Leadtál pár kilót? Tartod az újévi fogadalmat, valami kúráról van szó, vagy egy új sportról? Szinte ragyogsz, hogy csinálod? Ma sok ilyen, és ehhez hasonló dícséretet kaphatsz a környezetedtől, mert az emberek érzik: te ma valahogy nagyon egyenesbe kerültél önmagaddal, és ez a külsődön is látszik. Ügyes vagy, maradj ilyen, legyél büszke!

Halak (február 20. - március 20.)

Már nagyon régóta várod, hogy a szerelem végre ismét rabul ejtsen, de ez nem fog megtörténni, amíg nem teszed rendbe magadban a dolgokat. A hiány mégis nagyon erős benned, ezért már a kisebb morzsáknak is örülsz, így fordulhat elő, hogy ma rögtön bonyolulttá változik a párkapcsolati státuszod, nem tisztázottak a viszonyok és a célok. Ha így van. érdemes rendet tenni a fejekben, de közben azért élvezd is ki a helyzetet.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás