promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 16: Szerelembe fog esni egy bizonyos csillagjegy, de a Bikát elképesztő csalódás érheti
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Izgalmasan alakul a nap néhány csillagjegy számára. íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Kedden itt az idő, változtatnod kell az életeden, és több felelősséget vállalnod, ha eddig még nem tetted volna meg. Ebbe belefér az is, hogy munkahelyet válts, vagy teljesen átütemezd a terveidet, hogy több minőségi időt tölthess a családoddal. Nehezen hozod meg a döntést, de ez a helyes út most.

Bika (április 21. - május 20.)

Ne fűzz túl nagy reményeket a mai napodhoz, mert könnyen csalódás érhet. Nagyobb figyelmet kellene fordítanod a magánéletedre, mert mostanában eléggé bekebelezett a munkád, és nem figyeltél arra, ami igazán fontos. Te persze úgy érzed, hogy ezt is csak a szeretteidért tetted, de ők hála helyett könnyen lehet, hogy inkább melegebb éghajlatra küldenek majd téged.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Az igazi sikereket most a munkahelyeden tudod elérni, aminek jókora fizetés emelés, vagy még több pénz lehet az eredménye. Ez önmagában nem boldogít, vagy legalábbis gyorsan ürül ez az öröm, de attól még jó érzés, hogy haladsz az életben. Ha mégis úgy érzed egy helyben toporogsz, akkor nem kérdés: váltanod kell.

Rák (június 22. - július 22.)

A végleteké lehet ez a nap. Minden attól függ, milyen lábbal keltél fel. Ha nem tudtad kialudni magad, akkor semmihez sem lesz kedved, de ha igen, akkor tele leszel energiával. Még egy új szerelem is befigyelhet, ha viszont már van párod, akkor jó sok hancúrozásra lehet készülni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Régóta úgy érzed, hogy nem elégítik ki az igényeidet? Akkor ne szégyelld magad, merj kicsit kalandozni, keress izgalmat, menj bele dolgokba, amiket mások nem is gondolnának rólad. Az is lehet, hogy először megbánod, azonban ez a tapasztalás sokat lökhet majd rajtad előre.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ugyan milyen napi horoszkóp lenne az, ami azt mondja csald meg a párodat egy harmadik féllel? Pedig most tényleg félre kell lépned, ezt írják a csillagok, viszont nem egy emberrel, hanem valamilyen szenvedéllyel, hobbival. Kényeztesd magad kedvedre, ez a nap erre van.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Romantikus vacsorameghívás? Igen, ma kinézhet neked, és a vége lehet hogy több is lesz. Rajtad múlik, te szabod meg a határokat. Ha szerelmesnek érzed magad, nem érdemes sokat húzni a másikat, nyugodtan lehetsz őszinte.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kedden eléggé be van táblázva a napod, pedig nem tudsz egyszerre mindenkinek megfelelni. A párodnak, a szüleidnek, a barátaidnak, és még a munkahelyednek is? Próbáld megteremteni az egyensúlyt, hogy mindenkinek jó legyen. Ez nem lesz könnyű, és lehet lesz aki be is rág rád emiatt, de talán nem kár érte.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A bolygók előhozzák a kalandozós énedet. MA mindenre igent tudnál mondani, ha lenne rá időd, elképesztő felszabadultságod pedig mások figyelmét is felkeltik. Igen, az ellenkező nem képviselőiről van szó. Hogy hosszú játékba kezdesz-e, vagy egy gyors vadászatba, csak rajtad múlik.

Bak (december 22. - január 20.)

A pénzügyekben sikeres időszak várhat rád, amit ezen a kedden alapozhatsz meg. Sok pénz áll a házhoz, úgy néz ki. Közben a szerelmi életed is egyre jobban alakul, a bolygók kegyeltje vagy. Még kicsit én is irigyellek, aki ezeket a sorokat írja, pedig nem kellene.

 

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Kedden lesznek emberek, akik csak hátráltatni tudnak. De ők csak zavaró tényezők, a lényeg, hogy tudd mit akarsz, és fókuszálj a céljaid felé. Nap mindegy ki visz el kit, de nagyon fontos lenne, hogy romantikus vacsorával töltsétek az estét a pároddal. HA most épp szingli vagy, még izgalmasabban alakulhat az éjszaka.

Halak (február 20. - március 20.)

Kedden makacsul ragaszkodhatsz az álláspontodhoz, ami teljesen fölösleges. Gyakorolj egy kicsit több rugalmasságot, nem csak te fogod jobban érezni magadat tőle, hanem a környezeted is. Olykor ki kell adnod a kezedből az irányítást, hogy az élet utat mutasson. Jó vagy így is, ne akkódj!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás