promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliárdokat kaszálhat Lajcsi, kőgazdagként szabadulhat a börtönből
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos milliárdosként szabadulhat a börtönből.

Ha minden jól megy, Galambos Lajos valamikor tavasszal szabadulhat a börtönből - legalábbis ügyvédje ebben bízik. Lajcsi egészségi állapota folyamatosan romlik, nagyon lefogyott, rendes kezelésre és ápolásra szorul. Ügyvédje mindent megtesz annak érdekében, hogy védencét egy évvel a büntetése megkezdése után szabadon engedjék a börtönből, és ha ez sikerül, akkor nem kizárt, hogy Lajcsi mindezt milliárdos emberként fogja megtenni.

Galambos Lajos ingatlanjai hónapok óta meg vannak hirdetve. Abban az esetben, ha a szabadulásáig vevőre találna a mocsai birtok, akkor a trombitaművész közel 5 milliárd forintot kaphatna kézhez. Viszont ha csak a birtokról leválasztott vadászház fog addig elkelni, akkor is jelentős összeg, 235 millió forint ütheti a markát. Utóbbira egyébként nagyobb az érdeklődés, tehát tényleg lehet, hogy Lajcsi úgy jöhet majd ki a börtönből, hogy már ott van nála egy tetemes pénzösszeg.

„Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra. Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállat-simogatóban gondolkodott”

- mondta a Ripost érdeklődésére az ingatlanos, akit megbíztak Galambos Lajos ingatlanjainak eladásával.

(Fotó: ingatlan.com/Ripost)

A közvetítő kifejezetten kisgyermekes családoknak tudja ajánlani a 420 négyzetméteres, 8 szobás, elképesztően hatalmas telekkel rendelkező ingatlant. Ugyan mindentől távol van ez a vadászház, viszont kitűnő arrafelé a közbiztonság. Az ingatlan hangsúlyozta, hogy a tulajdonos régóta él ott, és eddig soha, semmilyen gondja nem volt. Ráadásul ez az ár nem fix, a tulajdonos nyitott arra, hogy meghallgasson más ajánlatokat.

Nem kizárt tehát, hogy ha el tudják adni ezt a házat, akkor a szabadulása után Lajcsi új szomszédokat köszönthet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás