promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lajcsit hazaengedték a börtönből? Kitálalt a mulatós szomszédja
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szomszédjai szerint Galambos Lajost hazaengedték mocsai birtokára.

Régóta nem érkeztek új hírek Galambos Lajosról. Legutóbb akkor lehetett sokat hallani felőle, amikor többször is megpróbálták kérvényezni az ügyvédjével, hogy a betegségére és a romló egészségi állapotára való tekintettel engedjék ki a börtönből, hogy otthon tudják kezelni, és ott töltse le a büntetését.

A bíróság ezt másodfokon is elutasította, tehát semmi esély nem maradt arra, hogy Lagzi Lajcsi hazamehessen. A bírósági döntés után a trombitaművész ügyvédje azt mondta, hogy a Székesfehérvári Törvényszék másodfokú tanácsnak a döntése jogerős, ez ellen fellebbezni nem lehet, de ha azt látja, hogy Lajos egészsége drasztikusan romlik, újra előterjeszti az otthonápolási kérelmet.

Azóta nem is érkeztek fejlemények sem ez ügyben, sem Lajcsi állapotáról, de most egy váratlan fordulat állt be a történetben,

ugyanis a szomszédjai szerint hazaengedték mocsai birtokára.

A környéken élők szerint nem kizárt, hogy Lagzi Lajcsit hazaengedték a börtönből, mert furcsa dolgokra lettek figyelmesek a ház körül. Egy középkorú férfi azt mondta, hogy az elmúlt egy hónapban legalább két alkalommal is láttak a helyiek a birtok közelében sürgősségi orvosi autót; azt hitték, hogy Lajoshoz megy az orvos.

„Ugyan a házuk udvarába nem lehet belátni, mert hatalmas kerítések veszi körbe a birtokot és egy külön út vezet hozzájuk. Azt nem láttuk, hogy valóban az ő házukhoz megy-e az autó, de megfordult a fejünkben, hiszen hallottuk, hogy olyan rossz állapotban van, hogy haza is engedhetik”

- idézi a Kiskegyed a megszólaló szomszédot.

A lap utána érdeklődött Galambos Lajos ügyvédjénél, hogy valóban otthon ápolják-e már a művészt, de ő azt nyilatkozta, hogy Lagzi Lajcsi ügyében továbbra sincs fejlemény, most is a baracskai börtönben van, és az már biztos, hogy az idei karácsonyt családja nélkül, a rácsok mögött fogja tölteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás