promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hírek érkeztek a börtönből: Lagzi Lajcsi ügyvédje a nyilvánosságnak üzent
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár ügyvédje ezeket mondta a mulatós zenész állapotáról.

Lagzi Lajcsi, vagyis Galambos Lajos fél évvel ezelőtt kezdte meg a börtönbüntetését, melyet hiába indokolta volna az egészségi állapota az ellenkezőjét, le kell töltenie. A börtönbe egy magánmentőautóval érkezett meg, ezzel is mutatva azt, amit a tárgyalás alatt végig hangsúlyoztak: komoly betegséggel él együtt és folyamatos megfigyelésre van szüksége. Miután Lajcsit megvizsgálták, végül nem egy cellába helyezték, hanem a börtönkórházba kezdte meg a rá kiszabott időt.

Itt állandó orvosi ellátásban részesül és monitorozzák azt is, hogy hogyan reagál a kezelésekre.

Galambos Lajos nagyjából a büntetése felét töltötte már le, ennek kapcsán a Bors megkereste a sztár ügyvédjét, dr. Csontos Zsoltot is, hogy megérdeklődjék, hogyan is érzi magát sokak kedvenc zenésze. Az ügyvéd készségesen válaszolt, elmondta, hogy éppen aznap látogatta meg Lajcsit és egy órán keresztül beszélgettek egymással, különféle dolgokról, azonban az ügyvédi titoktartás miatt, illetve felhatalmazás hiányában ezeket nem oszthatja meg a közvéleménnyel.

Arra a kérdésre azonban, hogy hogy érzi magát Galambos, készségesen válaszolt:

Ügyfelem továbbra sincs jól, az állapota nem javult, igaz, nem is romlott az utóbbi időben. Kórházi körülmények között van, nincs igazán jókedvében. Bár tudja, hogy a büntetése felénél tart, véleményem szerint ő most sokkal inkább az előtte álló fél évre gondol szomorúan, semmint annak örülne, hogy a felét már letudta. 

Ez alapján kijelenthetjük, hogy Lajcsi sem fizikálisan, sem mentálisan nem lett jobban az utóbbi időben, sőt, a bezártság és a házi ápolási kérvényének elutasítésa még inkább rátett egy lapáttal a sztár állapotára. Betegségével eleinte a közvélemény is nagyon szkeptikus volt, azonban mára világossá vált, hogy nem megtévesztésből és a börtön elkerülése miatt színészkedett Lajcsi: tényleg komoly gondjai vannak. Azt, hogy valamikor rendes cellába szállítják-e majd, vagy végig a kórházban tölti majd az időt egyelőre kérdéses.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás