promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most jött a hír: Lagzi Lajcsi előbb szabadulhat a börtönből
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Galambos Lajos nemsokára szabadulhat a börtönből.

Rég nem kaptunk friss információkat Lagzi Lajcsiról. A mulatós sztár 2023 áprilisában kezdte meg börtönbüntetését a Baracskai Büntetés-Végrehajtási Intézetben, aztán pár órával később már szállították át a berettyóújfalui börtönkórházba, mivel gyógyíthatatlan betegsége miatt borzalmas állapotban van. Persze megoszlanak a vélemények arról, hogy Galambos Lajos valóban annyira beteg-e, mint amilyennek ő vagy az ügyvédje állítja, bennfentes információk szerint a zenész ezzel csak azt szeretné elérni, hogy mihamarabb szabadulhasson.

A Promotions-nek korábban nyilatkozott egy korábbi fogvatartott, illetve az egyik baracskai elítélt hozzátartozója is, aki ugyancsak érdekes információkkal szolgált Lajcsi börtönéletéről.

Miután többször is elutasították Lajcsi otthonápolási kérelmét, semmi esély nem maradt arra, hogy előbb hazaengedjék, most azonban érdekes fordulat állhat be az ügyében; nagyon úgy fest, hogy Galambos Lajos nemsokára szabadulhat.

Dr. Csontos Zsolt, a muzsikus jogásza korábban azt mondta, hogy védence részben önellátásra képtelen a börtönben, hogy nagyon sokat romlott odabent az állapota, emellett rengeteget fogyott és a hangulata is borongós. Állítólag egyedül még az ágyától sem tud elsétálni, és a börtön boltjához is segítséggel tud csak eljutni.

A Ripost információi szerint viszont hamarosan jó kezekbe és gondos ápolásba kerülhet Lajcsi, ugyanis idén áprilisban szabadulhat.

Galambos Lajos 3 év 6 hónapos letöltendő börtönbüntetést kapott, de jó magaviselettel, plusz feladatok elvégzésével csökkentheti, akár felére is redukálhatja ezt az időt. Ügyvédjei szerint a zenész nagyjából 1 évet tölthet majd a börtönben, és mivel ebből 9 hónap már eltelt, úgy lehet kalkulálni, hogy valamikor áprilisban esedékes a szabadon bocsátása.

A pontos dátum viszont még nem ismert, az elítéltekkel is csak pár nappal előtte közlik a jó hírt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás