promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 15: Az egyik csillagjegyet a párja fogja kihúzni a csávából, a Nyilas minden pénzét elvesztheti
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néha nem értékeljük eléggé azokat, akik mellettünk állnak és kísérnek az utunkon. Íme  hét első horoszkópja.

Kos (március 21. - április 20.)

Hétfőn nem szabad a múlton rágódnod, próbálj meg előre tekinteni, sokkal jobban jársz. Tervezd meg az egész hetedet, mert sok problémától kímélhetnéd meg így magadat. Remek időszak jöhet, ha képes de ehhez koncentrálnod kell.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem fog túl jól indulni a napod, de csak rajtad múlik, hogy miképp fog végződni. Hétfőn jobban teszed, ha tartózkodsz a kíváncsi tekintetek elől. Vegyél erőt magadon, különben eluralkodhat rajtad a depresszió.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Hétfőn igyekezz értékelni az apró örömöket, mert a hét további részében nagy kihívások gördülhetnek eléd. Ha szerelmes vagy, szívd fel magad jó sok energiával, ez segíthet átvészelni a toávviakat.

Rák (június 22. - július 22.)

Szeszélyes és zárkózott lehetsz ezen a napon, de mindenben meg tudod találni a pozitívumot. Lehet picit bal lábbal keltél fel, de ne zavarjon, ha nem megy minden elsőre. Később sikerek elé nézel, ha ügyesen koncentrálsz. Ha már régóta szeretnéd véghezvinni egy régi tervedet, akkor a jövő héten nyugodtan belevághatsz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor félsz a magánytól, pedig tudatosítanod kellene magadban, hogy ez nem olyan rossz dolog. Felesleges olyan emberek társaságát keresned ilyen időkben, akik nem értenek meg igazán. Ezt a napot próbáld meg arra áldozni, hogy rendbe tudd tenni a gondolataidat. Ez nagy segítségedre lehet az előtted álló kihívások miatt, és tisztában fogsz látni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Picit szétszórt lehetsz a mai napon, csinálj listát azokról a feladatokról, amiket fejben kellene tartanod. Ezzel sok pénzt is megspórolhatsz, rád köszönthet az igazi gazdagság.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma rengetem mindent el fogsz tudni intézni, amit már régóta esedékes lett volna. Ha van befejezetlen ügyed, akkor abba már a hét elején vágj bele, mert könnyen túl fogsz rajta lendülni. Szerelem dolgában is légy ilyen eltökélt.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne hagyd, hogy provokáljanak, és akkor nem lehet probléma. Ennyi. Ez néha ennyire egyszerű. A párkapcsolatodban ma lehet új fejezet nyílik, de ennek nem mindenki fog örülni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Fontos megválogatnod, hogy kikben bízol meg. Hiába nem vet fel a gazdagság, még azt a keveset is elvehetik tőled, amid van. Ezért az a legjobb, ha figyelsz az üsztöneidre, és nem bocsátkozol bele semmilyen üzletbe a mai napon.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne keseredj el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezted. Ez mindig benne van a pakliban, ez az élet szépsége, hogy semmi se biztos, minden lehetséges. Érdemes lenne megtartanod a pozitív hozzáállásodat, az élet bármelyik területéről is legyen szó.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Valaki a családodban komoly problémával találja szembe magát, de nem akarja ezt megosztani veled. Pedig te a segítségére lehetsz, ezért neked kell kitalálnod, mit titkol előled. A baj nem is akkori, mint amekkorának ő érzi, nyugtasd meg, és kezdjetek el együtt dolgozni. Ha a házastársadról van szó, nem is fogod érteni, miért nem csináltátok így eddig is?

Halak (február 20. - március 20.)

Úgy érzed nagy slamasztikába kerültél? Lehet, érdemes lenne megkérdezned a párodat. Lehet ő fog kihúzni belőle, pedig ha nem olvasod ezeket a sorokat, talán el sem mondtad volna neki, mert nem tartod potensnek a témában. Pedig a szerelem néha egészen elképesztő dolgokra képes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás