promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 14: Az egyik csillagjegy sikítani fog mérgében, a Bikára viszont romantikus órák várnak
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vannak pillanatok, mikor nem kell visszafogni az érzelmeinket. Íme a hét utolsó horoszkópja.

Kos (március 21. - április 20.)

Legtöbbször tudod, miképp oldd meg a problémákat, de vasárnap ez a képességed nemigazán fog működni, valami óriási belső feszültség megzavarja a különleges lényeglátásodat. Most jobb, ha nem is foglalkozol a problémákkal, szenteld az időt inkább a családodnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Vasárnap a párod valami különlegessel lephet meg. Ha kételkedsz benne, mutasd meg neki a napi horoszkópot, hogy észhez térjen! Mert nem kétséges, ez a te napod, és a romantika bizony kijár. Ha viszont jelenleg nincs párod, az lehet még jobb, mert estére már lesz. Tudsz ma valamilyen randimeghívásról?

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap nincs kedved vitázni, egyébként is jutott már belőle bőven. Egy kis nyugalomra vágynál, és ezt meg is kaphatod. Ha teheted, kerüld el most a rokonságot, vagy korlátozd minimálisra az érintkezést, mert abból nem nyugalom, hanem perpatvar lenne.

Rák (június 22. - július 22.)

Vasárnap előveheted valamelyik rejtett arcodat is. Próbálj ki valami olyasmit, amit már régen akartál, nem kell profi legyél benne, a lényeg, hogy szórakoztasson - vagy hogy te szórakoztass vele másokat. Néha kellhet egy kis bolondság.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma valaki annyira felbosszanthat, hogy elgurul a gyógyszered. Nem tudod majd magadat türtőztetni, még az is lehet, hogy sikításban törsz ki, annyira eleged van. Szerencsédre mindig ott lesznek melletted a barátaid, akik ezekben a nehéz pillanatokban is megértéssel közelítenek hozzád. Viszont jegyezd meg: nem jó, ha folyton csak tűrsz és tűrsz, mert a végén atomrobbanás lesz a vége. Képviseld magadat folyamatosan.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerelem tüze ég a levegőben. Vagy te vagy szerelmes, vagy beléd szerelmes valaki őrülten, ezt ki kell deríteni. Ha párkapcsolatban vagy, abból lehet kínos helyzet, mivel nem biztos, hogy a párod lángol, vagy te ő felé. Az emberi kapcsolatok néha nagyon bonyolultak, de azért ne gyulladj fel: hidegvér, bármi lesz is.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Vasárnap jelentős érzelmi ingadozásaid lehetnek, amik miatt nagyon érzékeny vagy arra, ki hogyan kommunikál. Nem csak veled, másokkal is. Szakíts időt a magánéletedre, és ne hanyagold el a barátaidat sem, nagy baj lenne, ha ma is csak a pénz után futkorásznál, mint hétköznap.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A január rohanással kezdődött, és most azzal is folytatódik. Ezzel nincs is feltétlenül baj, mert nagyon produktív vagy, a problémát inkább a szétszórtság okozhatja. Használj jegyzeteket, vagy lassíts le, mert ennek a hangulatnak otthon is kellemetlen következményei lehetnek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vasárnap a szerelem oltárán kell feláldoznod valamit. Lehet ez egy hóbort, vagy egy fontos emberi kapcsolat, de az biztos, hogy olyan dolog, ami számodra eddig értéket képviselt, azonban ellehetetlenítette a párkapcsolatodat. A döntés nagyobb, mint gondolnád, de csak te hozhatod meg.

Bak (december 22. - január 20.)

Az ember képes tanulni a hibáiból, mégis van, hogy ezerszer is elkövetjük ugyanazt. Ma nagyon nagy az esélye annak, hogy te is futsz még egy kört, ennek a végkimenetele viszont pozitívumot is tartogathat: egy életre megtanulod, hogy ne lépj ugyanabba a pocsolyába többször, akkora pofont kapsz. A legtöbb Bak esetében ez persze csak képletes, de lesz aki valódi küzdelembe csúszik.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vannak idők, amikor kedvére válogathatsz a potenciális partnerek között, akár neten, akár élőben, de ne ess kétségbe, ha ez vasárnap nem sikerül. Ez egy ilyen időszak, de később még rád találhat a szerelem. Előtted azonban fel kell tenned a kérdést: valóban szerelmet keresel?

Halak (február 20. - március 20.)

Vasárnap lehet, hogy sajogni fog valamid. A friss levegőtől biztosan jobban fogod érezni magad, főleg, ha lefekvés előtt sétálsz egy nagyot a szabadban. Annak ellenére, hogy nem vagy épp a legjobb a hangulatodban igyekezz az élet pozitív dolgaira koncentrálni. Ha kell, használj valamilyen mantrát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás