promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 12: Az egyik csillagjegynek lefagy az arca a döbbenettől, a Szűz szerencsésen kikerül egy kellemetlen konfliktust
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberek néha művelnek furcsa dolgokat, amik fölött értetlenül állunk, sőt, néha mi magunk vagyunk azok, akik kicsit furcsák. Lássuk pénteken melyik oldalra fogunk állni a bolygók aktuális állása szerint.

Kos (március 21. – április 20.)

Egész pénteken nagyon pörög az agyad, amitől roppant szokatlan ötleteid támadnak. Legalábbis te így ítéled meg, de ne cenzúrázd magad, engedd szabadjára a kreativitásodat, legyen szó a munkáról, valamilyen hobbiról, vagy akár a szexről. Ma még pénzt is sokkal könnyebbeb csinálsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Pénteken leginkább a pénzügyek területén tudod csillogtatni igazán a tudásod. Ha eredeti ötleted támad, mindenképpen jegyezd le, mert ez még rengeteg pént fialhat neked.. Ha nem is az adott pillanatban, de később meg fogod tudni valósítani. 

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kész bolondokházára kell számítanod, ha délután ahazaérsz, készülj fel. Nem a nyugalom szigete lesz, mindenki fel van paprikázva kicsit. Lüktet a levegő, lehet kibeszéletlen konfliktusok is felszínre törnek. Ha így lesz, igyekezz higgadt maradni, mert te leszel az aki rendet tud vágni ebben a káoszban.

Rák (június 22. – július 22.)

Vissza kell fognod ma a költekezést, nem azért mert nem telik rá, hanem mert nagyon rossz vége lehet.Nem feltétlenül a pénzügyeidben, hanem nagyon furcsa módon a dolog összekapcsolódik a szerelmi életeddel. De az élet már csak ilyen furcsa dolgokat produkál.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A csillagjegyednek mindig azt szokta ajánlani az asztrológia, hogy kerüld a vitákat. Ez azonban erre a napra nem igaz. Bolond világ, de ma nem hogy fel kell vállalni a vitákat, hanem akár generálhatod is őket - feltéve persze, hogy nem öncélúan cselekedsz, hanem a megoldásra törekedsz. Most tisztázhatsz rengeteg olyan kérdést, ami már régóta nem hagy nyugodni.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Péntek után valamikor januárban áldani fogod az eget, mert akármennyire próbálnak ma feldönteni, kihozni a sodrodból, felpaprikázni, te egyszerűen kikerülöd a nyílt provokációt. Sose akard megtudni, milyen szörnyű következményei lettek volna, ha hagyod magad provokálni. Ha mégis elgyengülnél, jussanak eszedbe ezek a sorok, sok múlhat rajta!

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Ne engedd most, hogy bárki beleszóljon a pénzügyeidbe. Eleve vitát fog generálni az egész szituáció, ráadásul sokkal jobb, ha most nálad van az irányítás. Ha a szerelmedről van szó, akkor ez rád duplán igaz, jó dolog a bizalom, fontos is, de fel kell mérni a másik korlátait. Ha ellenérzésed van, ne lepattintani próbáld, hanem mond meg mit gondolsz. Egy erős szerelem ennyit kibír azért.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Nyisd ki a világodat, hogy új emberek léphessenek be rajta. Ez lehet őrültségnek hangzik, és komoly kockázatot is jelent, de csak így érdemes élni, hagyd a gumódat meg a teknőspáncélt, merészkedj ki a csigaházból, szaladgálj a széles réteken, táncolj, nevess, szagolj bele a levegőbe. Ez nem mindig könnyű, és a mélypontokat érdemes megélni, de egy kis játék mindig közelebb visz önmagadhoz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Honnan lehet tudni, hogy nem a mesterséges intelligencia, vagy valami buta copy-paste írja a horoszkópot? Hát a rengeteg elütésből, helyesírási hibából. Épp ez mutatja meg, hogy csak emberek vagyunk, és ma neked is erre a tanulságra lesz szükséged. Jegyezd meg, lehet hibázni, ettől még nem mindig leszel rossz ember. Minden a következő lépéstől függ.

Bak (december 22. – január 20.)

Egy nehéz hét után másra sem vágysz, csak egy kis nyugira. Imáid meghallgattatnak, mert mert a hétvégét sem kell megvárnod, már ma is nyugisabb napod lesz. Fontos viszont, hogy használd ki az időt, pihenj, töltődj, és ne vállalj kéretlen feladatokat. Ha arról van szó, most a gyereket is nyugodtan passzold le, ugyanakkor néha lehet, hogy pont ők töltenek fel életenergiával. A döntés a tiéd.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

 

Ma könnyen megeshet, hogy a szomszédoddal kerülsz valamilyen komolyabb konfliktusba, még ha próbáljátok is a szőnyeg alá söpörni a dolgot, mindkettőtökben ott fog lapulni valami feszültség. Próbáld megbeszélni a pároddal, a szerelem olykor tisztábban lát, mint gondolnánk.

Halak (február 20. – március 20.)

Pénteken könnyen megeshet, hogy nehezedre esik a koncentráció, máshol jársz, el vagy varázsolva. Ezt mások furcsának találhatják, de most ignoráld őket, megvan ennek is a helye és a haszna. Semmire nem jutnál, ha sosem néznél messzebbre. Tévedés azonban, hogy az induláshoz erőt kell gyűjteni: elég elindulni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás