promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan kigúnyolták a brit királyi családot, a Golden Globe díjátadón, II. Erzsébetet is megsértették?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akárhonnan jött a gúnyolódás. 

A királyi család tagjai közül senki sem vett részt a Golden Globe díjátadón, de ez nem akadályozta meg Jo Koy műsorvezetőt, hogy ne tréfálkozzon velük. Leonardo DiCaprio és Bradley Cooper után a komikus Harry hercegről és Meghan Markle-ről formált egy poént. A Succession vagyis magyarul az Utódlás című sikersorozattal kapcsolatban szólt be egy nagyot, amely később a díjátadón is végigsöpört a táblán.

Az utódlásnak kilenc jelölése van. Csak egy nagyszerű sorozat egy gazdag, fehér, működésképtelen családról, minden cselszövésről - ó, várjunk csak, ez a Korona. Sajnálom. Milyen nagyszerű volt Imelda Staunton a Koronában, nem csodálatos? Annyira jó volt a királynő alakítása, hogy Harry herceg felhívta és pénzt kért tőle. Harry hercegnek és Meghannak továbbra is dollármilliókat fognak fizetni azért, mert egyáltalán nem csináltak semmit. És mindez a Netflixen keresztül történik. 

- hangzott el a díjátadón, a vicc után a kamera a Netflix vezérigazgatójára, Ted Sarandosra pásztázta, aki úgy tűnt, nevet.

A Golden Globe-os vicc oda köthető, hogy pontosan négy éve, hogy Harry és Meghan kilépett a brit királyi családból. Harry azóta kiadta ellentmondásos memoárját, de korábban arról is lehetett hallani, hogy szerződést kötöttek a Spotify és a Netflix cégekkel. A Netflixre fel is került egy közös dokumentumsorozat és Harry herceg Invictus Games-ről szóló műsora is, de azóta nem igazán lehet róluk hallani. Kevésszer jelennek meg nyilvánosan, az is felmerülhet épp ezért az emberek fejében, hogy akkor vajon mit is csinálnak? 

A poént egyikük sem kommentálta, de biztosan nem nyerte el a brit királyi család tetszését. Az is lehetséges, hogy követték az átadót és lesokkolódtak a tévé előtt. Ha II. Erzsébet élne, valószínűleg neki sem tetszett volna ez a poénkodás. De az is biztos, hogy nem kommentálta volna. 

Harry herceget utoljára édesapja, III. Károly koronázásán lehetett látni, íme a videó róla. 

Forrás: Mirror

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás