promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló fotót közölt III. Károly eltitkolt fia, itt a bizonyíték az évtizedes ármányra?
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Régóta próbál érvényesülni a férfi, aki bizonyítékokat is próbál mutatni arra az állítására, hogy ő a harmadik gyermeke III. Károlynak.​

Az elmúlt években igazán turbulens a brit királyi család élete, mióta Meghan Markle és Harry herceg Amerikába távoztak, és egyre nagyobb teret nyertek a showbizniszben, azóta pedig egymást érik a botrányok és kitálalások, olyan történetek lepik el a világhálót, amelyet a legtöbb esetbe érdemes lenne jobban górcső alá venni. III. Károly és Kamilla azonban általában hallgatnak, illetve Vilmos és Katalin sem kommentálja a történéseket.

Aztán megesik, hogy III. Károlynak új front nyílik, amely még a korábbiaknál is érdekesebb feltételezések színhelyek. Ilyen például az, hogy állandóan arról írnak az újságok, hogy a lemondásával is számolni lehet a közeljövőben.

És ilyen az az ügy is, amelyben egy ausztrál férfi próbálja bizonygatni, hogy valójában ő III, Király harmadik fia. Simon Dorante-Day sztorijáról és állításairól mi is nagyon sokat írtunk már, hiszen a férfi jelen van a közösségi média oldalakon is, és nagyon sokszor beszél arról különböző bizonyítékok társaságában, hogy ő valójában az angol uralkodó leszármazottja, csak éppen Ausztrália földjére szakadt.

A férfi azt állítja, hogy Kamilla és III. Károly eltitkolt gyermeke.

A férfi nagyon sokszor azzal áll elő, hogy nagyon hasonlít Károlyra, ezzel próbálja alátámasztani az állításait. Sokszor feljön az is, hogy Károly és Kamilla már nagyon régen ismerik egymást, így ez nem befolyásolja azt, hogy korábban kapcsolatban voltak-e egymással, még Diana előtt. Egy olyan fotóval jött elő nemrégiben, amely az ő születése előtt készült, és azt magyarázza, hogy Kamillának van egy kisebb dudor a hasán, Kamilla egy terhespocakot villant.

A férfi pedig annak is utánajárt, hogy az ő születése előtt esett meg az is, hogy Kamilla sokáig nem volt jelen a társasági életben. A képet a Marca publikálta, az IDE kattintva meg is nézhető. A férfi gyakran tölt fel videókat és képeket, amelyben az általa nagyfokúnak mondott hasonlóságot mutatja be a királyi párral:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás