promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 11: Az egyik csillagjegy a megcsalással kacérkodik, az Oroszlánra a frászt hozza egy váratlan ajándék
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ajándék lónak ne nézd a fogát - de néha azért mégis... Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Számodra a csütörtök a romantikáról, a közelségről, az intimitásról fog szólni. Nem kell olyan szigorúnak lenned magadhoz, szeretgesd magadat egy kicsit. Názz körül, mennyi csoda vesz körül, a nap sugara, a madarak csicsergése, hagyd hogy elárassza lelked. A természet elég klafa útmutató néha, egy alapos séta biztos nem árthat, még ebben a nagy hidegben se. Ha egyedülálló vagy, akkor ma engedd kicsit lejjebb a falakat, hadd jöjjön közelebb valaki, nem kell előre eldöntened a kapcsolat végét.

Bika (április 21. - május 20.)

Csütörtökön ne lepődj meg, ha egy családtagodnak vagy hozzád közelálló személynek rossz lesz a kedve. Nem mindenki viseli jól a januári időszakot. Fontos most, hogy türelmes és empatikus légy. Nem csak te tanulhatsz belőle, de másoknak is hasznára válik ez a jellegű hozzáállás.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet régebb óta érllelődik benned, lehet csak ma kap el hirtelen az érzés, de bizony egy olyan személy ólálkodik körülötted, akivel szívesen félre lépnél, és ezt ő is tudja. Kínos helyzet, az érzések fontos jelzések, nem szabad őket figyelmen kívül hagyni vagy elnyomni, ugyanakkor vakon menni utánuk is hiba lenne. Mérlegeld a helyzetet, még jól is elsülhet a dolog.

Rák (június 22. - július 22.)

Folyton tétovázol, agyalsz, halogatsz. Csütörtökön itt az ideje, hogy befejezd. Megvannak az értékeid, amikre egyenes gerinccel támaszkodhatnál, de nem mindig mered megtenni az első lépést. Ez egy jó nap arra, hogy belevágj egy befektetésbe, ingatlanvásárlásba, a pénzt kell költened, hogy pénzt fialj. Légy bátor és higgy magadban! Értékeld magad annyira, hogy hiszel magadban. Ahogy a párkapcsolatodban is érdemes hinned, még akkor is, ha épp nehéz időszakot élsz meg. Együtt meg tudtok oldani mindent. Ha egyedül vagy, akkor se aggódj, szerelem dolgában is csak némi önbizalomra van szükséged, hogy célt érj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Egy nagyon közeli ismerősöd ma egy különös alkalomból akar meglepni, de rosszul választ ajándékot. Sőt, lehet, hogy teljesen ki fog borítani az eset, és a kapcsolatotokat is teljesen új megvilágításba helyezi. Súlyos titkok derülhetnek ki, amik félelmetesen ugyan, de jobb az igazsággal tisztában lenni, mint illúziók közt élni. 

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Csütörtökön felbukkanhat egy régi ismerős, egy rég nem látott barát. Ez a frappáns alkalom, hogy újra felvegyétek egymás életének fonalait, a végén lehet sokat köszönhetsz majd neki - vagy épp fordítva, ő fog hálával tartozni neked. Este vess számot a napoddal, rá fogsz jönni, hogy van miért hálásnak lenni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Morcosoan, rosszkedvűen ébredtél? Ne hagyd, hogy ez befolyásolja az egész napod, hatalmadban áll változtatni rajta.. Vonulj el inkább kicsit a világtól egy jó könyvvel és feledkezz bele a pillanatba. De egy rövid séta is sokat segíthet. Figyelj jobban a szükségleteidre, hanyagold a mártírkodást.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szerelem dolgában izgalmas napod lesz, rengeteg szenvedélyes veszekedéssel. Lehet olyannal is hajba kapsz majd, akiről nem is gondoltad volna, egy munkahelyi kolléga vagy egy távolabbi ismerős. Ha az illető az ellenkező nem képviselője, lehet más van a háttérben. A romantika néha a legmeglepőbb helyeken üti fel a fejét.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha eddig akadtak olyan témák, amikről nem szívesen beszéltél, cikinek érezted, vagy féltől tőlük, akkor a mai nap tökéletesen alkalmas nap lesz arra, hogy nyiss és beszélj ezekről a hozzád közelálló személyek valamelyikének. Jobb fogadtatásban lesz részed, mint elsőre hinnéd, az emberek elképesztő empatikusak tudnak lenni. Egyáltalán nem vagy olyan furcsa, mint hiszed.

Bak (december 22. - január 20.)

Csütörtökön lehet, hogy nem bírod már elviselni az emberek minden nyűgét-baját, fura hóbortját és hóbortját, teljesen kiakadsz, hogy idióták vesznek körül. A háttérben azonban minden bizonnyal valami más van, a többiek csak nyomogatják a trigger pontjaidat, de nem ők tehetnek a te bajodról. Ha azt hiszed veled minden rendben, lehet nagyot tévedsz, utána kellene járnod, mi most a helyzet. Valami nagyon nyomja a bögyödet, ez elég valószínű.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ahhoz, hogy változzanak a dolgok arra van szükség, hogy felismerd a benned lévő erőt. Ehhez azonban türelemre van szükséged, főképp magaddal szemben, hiszen siettetni semmit sem szabad. Öleld meg magad a frucsaságaiddal együtt is, mert belőled nincs még egy, és sokak életét aranyozod be nap mint a nap az egyediségeddel.

Halak (február 20. - március 20.)

A csütörtök a változásról fog szólni. Ehhez azonban rugalmasságra és odafigyelésre lesz szükséged. Ez elég közhelyesen hangozhat, de tényleg ennyire egyszerű az egész. A dolog a párkapcsolatodat vagy a családi állapotodat érintheti a legjobban, készülj fel. Tartanod kell a lépést a változások tempójával.Figyelj oda a társaidra, szeretteidre, halld meg amit mondanak, lépj egyet hátra, ez segíteni fog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás