promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 7: Az egyik csillagjegy ma móresre tanít egy rossz modorú idegent, a Mérleg fejen pöröghet örömében
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kínosan fogja érezni magát az illető, az egészen biztos. Íme a vasárnapi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A megcsalás gyanúja már régóta kísérthet, pedig lehet, hogy semmi okod az aggodalomra. Sőt, néha megesik, hogy aki féltákenykedik, végül az adja be a derekát egy kis csábításnak. Akárhogy is legyen, a megcsalás legtöbbször csak azt bizonyítja, hogy az illető bizonytalan magában. Neked is sokkal több határozottságra lenne szükséged. De ez megvan benned, hívd elő!

Bika (április 21. - május 20.)

Vasárnap elképesztő szenvedéllyel ugrassz neki egyik kedvenc szabadidős tevékenységednek, éppen ezért roppant dühítő lehet, hogy a rokonság nem igazán hagy neked szabadidőt. Lehet legszívesebben menekülnél, de inkább hálát kellene adnod, hogy vannak akik számítanak rád, és sokkal pozitívabban hozzáállni. 

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap felerősödnek a rejtett képességeid, amikről néha alig vagy hajlandó tudomást venni. Pedig különösen a szerelem területén jól jön az a különleges érzékenység, amivel te rendelkezel. Ha figyelsz, gyorsan észreveszed azt is, hogy a másik szomorú, sé rögtön cselekszel. A kérdés csak az, hogy ma kell-e tenned valamit a párkapcsolatodért. Szerinted?

Rák (június 22. - július 22.)

A napi horoszkópok néha egészen megbízhatatlannak bizonyulnak. Ez dühítő lehet, hiszen sokszor abban reménykedünk, hogy megsúg nekünk valamit a jövőből. A horoszkóp azonban nem jövendőmondás, és néha sokkal idegesítőbb, mikor nem téved, hanem igaza van. Ma azonban egyiktől sem kell tartanod, mert a csillagok elég semmitmondó üzenetet közvetítenek: legyél türelmes, és ne idegesítsd fel magad a köntörfalazáson.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A január könnyen lehet, hogy a lassulás hónapja lesz a számodra, le kell lassítanod, mielőtt igazán kirobbannál. Ez most különösen igaz lehet, mert egy szeretted egyre jobban elhidegül tőled, jobban kellene rá figyelni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Vasárnap jobb ha csak legyintesz a feszültséggyanús helyzetekre, és nem veszed fel őket. Az élet már csak ilyen, te sem vagy tökéletes, és mások sem azok, súrlódások mindig vannak. De már a kifejezésben is benne van, hogy ennek a folyamatnak a végén jó eséllyel valami simább, letisztultabb, harmonikusabb dolog jön létre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem mindenki olyan akrobatikus, hogy a fején pörögjön örömében, pedig ma olyan dolog történhet, amitől legszívesebben te is lejtenél egy break-táncot. Lehet a bankszámlád hirtelen rengeteg pénzzel lesz leterhelve, lehet csak megörökölsz valamit, de az is lehet, hogy az örömöd nem anyagi természetű. Nap végén érdemes elgondolkodnod ezen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Rühelled az arrogáns embereket, és ma könnyen lehet, hogy belefutsz egy ilyen figurába. Nem fogod tuni megállni, hogy jól móresre tanítsd a magad sajátos módján, az illető a végén még zavarban is érezheti majd magát, hiszen az arrogáns embereknek ritkán szólnak vissza. Ám ma emberükre akadtak benned.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyre szorosabb kapcsolatod alakul ki valakivel. Csodálatos és izgalmas dolog ez, ami felmelegíti a szívedet, de azt neked kell eldönteni, hogy mennyire gondolod komolyan. Érdemes minél előbb számot vetni, mert másképp csak a másik idejét pazarlod, ami igazán méltatlan.

Bak (december 22. - január 20.)

Több időt kell töltened magaddal, és mások igényeit jobb most kicsit háttérbe szorítani, még akkor is, ha óriási szükség van rád. Kell a feltöltődés, hogy adhass, és ehhez most leginkább magányra van szükséged. Ha úgy van, találj ki valamilyen ürügyet, ne akadályozzon ebben se pénz, se család, se szerelem.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Foglalkoztat a megcsalás gondolata? Akkor jól vigyázz, mert könnyen lehet, hogy a végén te maradsz hoppon. Egy biztos: ne siess el semmit, adj időt a dolgoknak, de az érzelmek hullámvasútjára se ülj fel. Mikor leülepedtek az élmények, jobb felelősségteljesebb döntéseket tudsz majd hozni.

Halak (február 20. - március 20.)

Sokszor gyereknek érzed magad, pedig már rég nem vagy abban a korban? Akkor lehet nem vállalsz elég felelősséget, attól rögtön idősebbnek éreznéd magad, és a súlyok ellenére megkönnyebbülnél. Ha viszont nem aggasztanak ilyen dolgok, akkor valamit nagyon jól csináltál, még mások is tanulhatnának tőled. Éppen ezért legyen mindig nyitva az ajtód a náladnál fiatalabbak előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás