promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 3: Az egyik csillagjegy megcsaláson kapja a párját, a Kos pénztárcája vastagabb, mint valaha
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez a nap komoly lelki kihívások elé állít néhány csillagjegyet. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Előfordult már veled, hogy annyi bankjegyet kellett volna betuszkolni a pénztárcádba, hogy már bele sem fért? Ha nem, ma bizony megtapasztalhatod ezt az érzést, mert valamiért rengeteg kézpénz fog átfutni a kezed alatt. Hogy ez a te pénzed-e, vagy sem... reménykedjünk a legjobbakban!

Bika (április 21. - május 20.)

Januárban nagyon mélyre kerülhetsz, de cseppet se félj, amíg a napi horoszkópot olvasod, mert a csillagok megmutatják, mit kell tenned, hogy átvészeld ezt a hónapot. Mindenek előtt sokkal több magabiztosságra van szükség, gyakorolj a tükör előtt, egyáltalán nem ciki, sose lógasd az orrod, nézz magasra akkor is, mikor inkább elbújnál.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Szerdán sok pénzt fogsz költeni, de jó helyre kerül. Remélhetőleg a párodra, vagy a lehető párodra költöd - ha pedig egy volt párodról van szó, az férfiként a tisztelet, nőként a gondoskodás jele, büszke lehetsz magadra.

Rák (június 22. - július 22.)

Néha biztos te is elgondolkodsz rajta, hogy mit keresel ezen a Földön, olyan kilátástalannak tűnik a helyzet. Viszont képzeld, ez még azokkal is megesik, akiket mindenki irigyel. Az igazság az, hogy téged is rengetegen irigyelnek, és még csak nem is tudsz róla. Vedd észre magad!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerelem, sötét verem, szól Petőfi híres sora, és te mégis mit tanultál belőle? Semmit, mész a fejed után megint, egyik félresikerült kapcsolatból a másikba? Ha így van, most szerdán érdemes lenne egy kis önvizsgálatot tartanod, és összeírnod, mire vágysz te pontosan, mert valószínűleg még ezt sem fogalmaztad meg magadnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma este egy jókora családi csetepatéba keveredhetsz, és nem te leszel a legélesebb kés a fiókban. Hiába, az érzelmek néha nagyon el tudják borítani az ember gondolkodását. Könnyen lehet, hogy a szerelmed családjából kerülsz valakivel összetűzésbe, ez esetben legyen cél a mielőbbi békülés, még akkor is, ha úgy érzed neked van igazad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A munkádban ma különösen el fogsz merülni, ennek köszönhetően az idő is teljesen máshogy telik. Legyél résen, nehogy lecsússz valami fontosról, ha kell, állíts be egy emlékeztetőt a telefonodon, mert ma könnyen lehet, hogy a napi feladaton túl nem is tudsz másra koncentrálni se.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha vannak gyerekeid, akkor az egyik ma nagyon büszkévé fog tenni. Fontos azonban, hogy ha így lesz, azt te is kifejezd, a kis trónörökösnek sokkal fontosabb a te elismerésed, mint gondolnád, még akkor is, ha ezt jól titkolja.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerdán könnyen lehet, hogy nosztalgikus érzések kerítenek a hatalmukba. Nagyon nehezen szabadulsz tőlük, és ez visszahúz. A csillagok mégsem azt mondják, hogy nézz inkább előre, hanem hogy merülj mélyebbre. Lehet tényleg dolgod van a múlttal, hogy végre haladni tudj tovább az utadon.

Bak (december 22. - január 20.)

Az ember néha annyira nem akarja elhinni a valóságot, hogy inkább eltakarja a saját szemét, csak hogy elkerülje a szembesülést. Eddig te is ezt tetted, de ma már nem tudsz tovább menekülni, szembe kell nézned a valósággal: a párod valószínűleg megcsal téged, és ezt te is jól tudod. Ez nem érvényes minden Bakra természetesen, de érdemes visszagörgetned az emlékeidet gyanús jelek után kutatva.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pénz dolgában ma nagy szerencse érhet, erőfeszítést is nagyjából annyit kell csak tenned, mintha megráznál egy almafát. Ez azt jelenti, hogy azért nem zökkenőmentes a mutatvány, de korántsem véghezvihetetlen.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerdán a külvilág bizony sokszor bezavarhat, ma inkább nyugisabb, befelé fordulós napot szeretnél tartani. A kötelezettségek azonban mégsem hagynak pihenni, valahogy próbáld meg kommunikálni az igényeidet azok felé, akik folyton traktálnak.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás