promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fennakadások országszerte a mobilhálózatokon, bizonyos helyeken az internet is alig működik
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi retro-érzés, csak sajnos a nem jó értelemben.

Még szinte magához sem tért az ország a szilveszteri mulatságokból, a mai napon számtalan olvasónk jelezte, hogy komoly problémákat tapasztalt bizonyos GSM-szolgáltatásoknál.

Leginkább a Vodafone és a Digi ügyfelei az érintettek, több képernyő mentés is bizonyítja, hogy sok helyen használhatatlan a hálózat, és további fennakadások várhatók, akadozik a Telekom is.

Régebben a szilveszterek elmaradhatatlan "kelléke" volt az éjfélkor túlterhelt mobilhálózat: rutinosak már jó előre megbeszélték, hogy nem is éjfélkor fognak telefonálni, akkor úgy is leterheltek a vonalak, hanem majd inkább utána 10-15 perccel, amikor már stabilabb a szolgáltatás - és sokszor még akkor sem sikerült telefonálni.

Hogy a jelenség még furcsább legyen, nem csak a mobilhálózatok, de bizonyos internetes szolgáltatások esetében is tapasztalhatók leállások, kaptunk bejelentést a Google-ről, a YouTube-ról. és a Gmail-ről is (akik mind egy céghez tartoznak):

Hivatalos magyarázat a cégektől még nem érkezett, és nem is általános a jelenség, inkább az ország keleti részéről érkeztek a bejelentések, amint a cégek szolgálnak valamilyen magyarázattal, tájékoztatjuk olvasóinkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás