promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egészen felháborító dologgal vádolták meg Korda Györgyöt, felbolydult az internet népe a botrányos felvétel miatt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába hatalmas legendák, Korda Györgyöt és Balázs Klárit bizony nem egyszer gyanúsították meg egészen döbbenetes dolgokkal. 

A Korda-házaspárt az utóbbi időben leginkább a Csináljuk a fesztivált! új évadjában láthattuk a Duna TV-n, de nem is olyan régen a Magyarország, szeretlek! című sztárvetélkedőben is megmérettették magukat.

Korda Gyuri bácsi itt mesélte el többek között azt is, hogy melyik volt élete legkellemetlenebb fellépése, amely közben nemcsak, hogy leesett a színpadról, de még be is ürített a nadrágjába.

Ez azonban természeten nem mostanában, hanem már nagyon régen, 1969-ben esett meg, de így is rendkívül vicces történetnek számít, melyet azt alábbi cikkünkben el is olvashatsz.

Korda Gyuri bácsiék már több évtizede oszlopos tagjai a magyar könnyűzenei életnek, ám az ő életük sem volt mindig egyszerű, sőt sokszor meg is gyanúsították őket olyan dolgokkal, amelyeket nem is követtek el. Ezekről nem is olyan régen a Retro rádióban is meséltek a tőlük megszokott humorral.

Mint azt kifejtették, nem egy összeesküvés elmélettel találkoztak már az évek során. Gyuri bácsi és Klárika nagyon furcsának tartják ezeket, de egy-két ilyen kifejezetten kiakasztotta őket.

A házaspár a TikTok-on fellelhető videóban Bochkor Gábornak elárulta, hogy az elmúlt 43 év alatt rengeteg támadás érte őket.

Hát persze meggyanúsítottak, az ismeretlenségből az érdek meg a nem tudom mi, egy két évig elmegy de ilyen hosszú ideig azt nem hiszem el

- mesélte Klárika arra utalva, hogy sokak szerint csak önös érdekből ment hozzá egykoron Gyuri bácsihoz.

Akad azonban ennél durvább eset is, előfordult ugyanis az is, hogy a legendás énekest azzal vádolták meg, hogy nem viccelünk, megölte a feleségét. Klárika erre viccesen meg is jegyezte, hogy nem sikerült neki.

Az élő legendák természetesen már csak nevetnek ezeken a dolgokon, ám ha belegondolunk ezek azért igen komoly vádak voltak, még ha természetesen senki nem gondolhatja komolyan, hogy bármelyik is igaz lehet róluk.

De most nézzük is az említett felvételt!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás