promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 28: Az egyik csillagjegynek választania kell a szerelem és a pénz között, a Skorpiót bűntudat gyötörheti
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az év végéhez közeledve egyre nagyobb feszültségek törnek a felszínre. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Zaklatott lehetsz, ahogy távolodik a karácsony, máris hiányozhat az ünnep meghittsége. Lehet, hogy a magány gyötör, de ilyenkor nézz szét a környezetedben, mennyi szépség, csoda vesz körül. Te is egy vagy közölük.

Bika (április 21. - május 20.)

A napi horoszkóp sok pénzt ígér neked, ám te lehet, hogy ezzel is elégedetlen leszel. A barátaid viszont melletted állnak, és helyre raknak akkor is, mikor pozitív visszaigazolást várnál tőlük.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rendkívül energikusan indul a napod, tele vagy ötletekkel, senki sem tudja elrontani a jókedvedet. Lehet lesz aki próbálkozik, de ne hagyd magad, egy jó zenével erősíts rá az energiáidra.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma olyan emberrel ismerkedhetsz össze, aki elsőre nem túl szimpatikus, de a látszat csal. Később meg fogsz lepődni, mennyi minden van benne. Az már csak rajtad múlik, hogy barátságot, vagy szerelmet szeretnél tőle. Legyél nyitott és kedves mindenkivel, mert akkor egy nagyon boldog és felszabadult napnak nézel elébe. Ha házsártos leszel, akkor arra a környezeted is úgy fog reagálni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A december próbára tett, de te álltad a sarat. Olyan mintha jutalmat kapnál, mert ma a párkapcsolatod is szédítő új lendületet fog kapni, fellángol a szerelem és elvakít a szenvedély.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Te nem szereted az üres locsogást és szóhízást, rögtön a tárgyra térsz. Ma szuper napod lesz, mert rugalmasan állsz a kihívásokhoz, őrizd meg sokáig ezt az állapotot.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Csütörtökön egyszerűen minden olyan természetesnek hathat, nem is érted máskor miért nem mennek a dolgok ilyen zökkenőmentesen.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valamit nem mondtál e, és ebből ma nagy bonyodalmak keletkezhetnek. Lehet fájni fog, de csak őszintének kell lenned. Magadhoz, és másokhoz is.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma kemény döntést kell hoznod, ha az egyiket választod, örökké elveszítheted a szerelmedet, ha viszont csak a szíved után mész, egy hihetetlen munka lehetőségre kell nemet mondanod. A mrditáció segíthet dönteni - vagy éppen megkerülni a döntést.

Bak (december 22. - január 20.)

Beszóltak a rokonok? Ez nagyon rosszul érinthet téged főleg akkor, ha még igazság is van benne. De ne aggódj, a barátok ma felvidítanak, mond el nekik mi bánt.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Túlságosan fel tudod kapni a vizet olyan dolgokon, amik hidegen kellene hagyjanak. A jó szándék vezérel, de sokszor csak felesleges stresszbe taszítod magadat. Próbáld meg az életedet rendezgetni, és ne külsős problémákkal foglalkozni. Most különösen nagy hangulatváltozások várhatnak rád, szóval legyél türelmesebb a környezeteddel.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet görbe lesz az este, mert okod van az ünneplésre. Egy jó hír teljesen feldobja a napodat, onnantól egy másik dimenzióban érzed magad, annyira szépnek és egyszerűnek látsz mindent.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás