promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 26: Az egyik csillagjegy szája lefelé fog görbülni, a Bika felönthet a garatra örömében
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Viszont többen is szerelembe eshetnek! Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

A családban vita ütheti fel a fejét, de nagyon fontos hogy te kimaradj belőle, és ha körülötted folyik a bonyodalom, akkor is inkább zárd rövidre. Ma nem érdemes harcba indulni. Este lehet inkább egyedül lennél, itt vagy a párod fog beléd lelket önteni, amiért úgy érzed, újra bele szerettél - vagy valaki más, akit akár nem is ismersz. Még.

Bika (április 21. - május 20.)

Kedden olyan családi látogatásra lehetsz hivatalos, ahol nem csak rokonok lesznek jelen. Ez nagyon fel dobhatja az együttlétet, de az illető lehet, hogy kicsit túl fogja gondolni a dolgokat veled kapcsolatban. Vagy a napi horoszkóp téved, és neked valójában nagyon imponál az incselkedése?

Ikrek (május 21. - június 21.)

Egy ideje már lövik rád a szerelem nyilait, csak valahogy mindig kitérsz előle. Ma azonban egy óvatlan pillanatban eltalálhat, és ott vége, a sorsod meg van pecsételődve. Lángoló szenvedély gyúlhat ma benned valaki iránt, akire korábban nem is gondoltál így.

Rák (június 22. - július 22.)

Lehet azok közé tartozol, akiket nem fogott el az ünnepi hangulat, és a napjai ugyanúgy telnek tovább, mint eddig. Ma azonban valaki olyan kedvességgel lesz irántad, hogy az még neked is megálljt parancsolhat, megmelengeti a szíved. Ebből még szerelem is lehet, plátói vagy igazi, az csak rajtad áll.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pár nap még hátra van a decembertől, így lesz időd rendet tenni. Tiszta fejjel akarod kezdeni a következő évet, de erre időt is kell szakítanod, a mai nap lehet erre a legalkalmasabb. Ha úgy látod, hogy nem, az este folyamán akkor is érdemes elkezdened, mert aztán nem jutsz a végére, mindig közbe jön majd valami.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon jól indul a napod, tele vagy energiával, de aztán történhet valami, ami nagyon elszomorít. Az érzésnek helye van, sajnos az ilyen megesik. Nehéz rá felkészülni, de azt jól vésd az eszedbe: végül minden megoldódik.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kedden rengeteg dolgod lesz, és ezért nem tudsz eleget tenni bizonyos ígéreteknek. Ezt vannak, akik rossz néven fogják venni, ezért nagyon fontos lenne, hogy egyrészt jól kommunikálj, másrészt vázolj fel alternatívákat és kárpótold őket valamilyen módon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kedden rád mosolyog a szerencse, úton-útfélen egy kis pénz ütheti a markodat, ha a jó útvonalon jársz. Ehhez azonban őszinteségre, bátorságra és önzetlenségre is szükséged van, mert az út inkább lelki, semmint valóságos. Szerelem dolgában nehezebb lesz, de nem vagy esélytelen, lehet pont most botlasz bele abba is, ám ez csak később fog betetőzni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy idegen ma nagyon meglephet, és kicsit talán össze is zavar, mert rávilágít arra, hogy nem tudod mit akarsz, mik az érzéseid. Ettől akár el is szomorodhatsz, pedig örülnöd kellene, amiért tisztábban látsz - bármennyire is fájdalmas ez néha.

Bak (december 22. - január 20.)

A családod ma valami különösen jól funkcionál, mintha nem is a tied lenne, nem ehhez szoktál hozzá. Valójában csak annyi történhetett, hogy már nem csak a hibáikat látod, hanem az erényeiket, és ítélkezés nélkül bizony az energiák is sokkal jobbak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy jó barátod segítségre szorulhat, jobb ha foglalkozol vele, még akkor is, ha ezt a családod kárára teszed. Lehet olyan valakiről van szó, aki nem számíthat senkire, de te vagy az egyetlen, aki kódolta a problémát. Ha nem tudod kiről van szó, most érdemes elgondolkodnod rajta, és megejteni akár egy telefont is az irányába.

Halak (február 20. - március 20.)

A kedd számodra nem sok nyugalmat hoz, de annál jobban fogod élvezni. Móka, kacagás, néha egy kis emberi mélység, ennél jobbat kívánni se lehetne. Néha hajlamos vagy elégedetlenkedni, pedig ha jobban belegondolsz, tenyerén hord a sors, még a nehézségek ellenére is. Harcos vagy, ezért a kihívások soha nem is tűnhetnek el teljesen az életedből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás