promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 25: Az egyik csillagjegynek rengeteg pénz üti a markát, a Mérleg nagyon elkedvtelenedhet valamiért
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több csillagjegy is meglepődhet ezen a napon. Íme a hétfői horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ha a múlton rágódsz, lemaradsz. Próbálj meg előre tekinteni, ha elkap a bánat. Öleld magadhoz a múltat, hibáival és ajándékaival együtt, ezek építenek téged, de nem lehet folyton hátra pillantgatni.

Bika (április 21. - május 20.)

A jelenlegi helyzet nem felel meg számodra teljesen, böki a csőröd a többiek viselkedése. Azonban módodban áll változtatni ezen, ha sikerül átcsatornáznod az érzéseidet, a környezet is pozitívan fog rá reagálni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A családodban sokan azt gondolhatják rólad, hogy arrogáns vagy, pedig csak védekezni próbálsz. Sokkal több tudatosságra van szükséged, hogy kezelni tudd az indulataidat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma lehet, hogy kockázatot kell vállalnod, de ha ilyen helyzetbe jönnél, akkor tudd, hogy nincs szükséged másra, csak sok bátorságra. El kell hagynod a komfortzónádat, hogy sikerrel járj. Lehet a siker ezúttal bukást jelent, de ha félsz tőle, az az igazi bukás.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bonyolult döntéseket kell hoznod, pedig legszívesebben már hátra dőltél volna. Hiába, nincs megállás. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma lehet hogy nagy érzelmi hullámvasúton mész végig, egyik pillanatban boldog vagy, a másikban szomorú. Ez azonban érthető, hiszen itt az év vége, és körbevesznek a szeretteid. Ne szégyelld magad ezért, mert így vagy tökéletes, ahogy vagy.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A karácsony furcsa érzéseket válthat ki belőled, és lehet hogy nagyon elszomorodsz. Ez a család ünnepe, érthető, ha gyászolsz valakit. Ezt az érzést nyugodtan megoszthatod a többiekkel is, nagy megkönnyebbülést fog okozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Kisjézus hozzád csak ma kopog be, és rengeteg pénz ütheti a markodat, noha meglehet, hogy erre egyáltalán nem számítottál. Nyugodtan mutasd ki a háládat mindenki iránt, akit szeretsz, nagyon örülni fognak neki.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Biztosan ismered a mondást, hogy a türelem, rózsát terem. Neked is ki kell várnod a megfelelő pillanatot, ha szerelmet akarsz vallani. Ha már régóta jártok, ez akkor is jól jöhet, mert a kapcsolatot mindig fel kell frissíteni.

Bak (december 22. - január 20.)

Most tanulnod kell a hibáidból, és fel kell készülnöd velük az előtted álló kihívásokra. Nehezebb időszak mindenkinek jöhet az életében, de nem szabad befordulnod. Ha depressziós leszel, akkor még nehezebben fogsz tudni átlendülni a problémákon. Ha kell, akkor kérj segítséget a barátaidtól.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hétfő a te napod, rád mosolyog a szerencse, lehet a szerelem terén, de lehet, hogy csak az anyagiakban. Akárhogy is lesz, ez megkoronázza a decemberedet. Érdemes volt olvasni a napi horoszkópot.

Halak (február 20. - március 20.)

Kicsit magasra tetted a lécet, ami egyáltalán nem baj, de tartanod kell a lépést önmagaddal. Lehet lesz aki irigykedik rád és keresztbe akar tenni, bár ő maga sem tudatosítja magában. Légy megértő és nagyvonalú.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás