promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 24: Az egyik csillagjegy ma biztosan megkapja amire vágyik, a Halakat durva felismerés éri
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A karácsony nem mindenkinél telik zökkenőmentesen. Íme a vasárnapi különleges horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Vasárnap a készülődés megfeküdheti a gyomrod, annyi teendő hárul rád a nap folyamán. Az este azonban sok jót ígér, bizonyos családtagjaiddal lehet, hogy újra felfedezitek egymást, és a jövőben szorosabb kapcsolatot fogtok ápolni.

Bika (április 21. - május 20.)

A lelkedet is kiteszed, hogy minden rendben menjen a karácsonyi hajszában, és mégsem értékelik ezeket az erőfeszítéseket kellőképpen? Ne aggódj, mert a nap vége garantáltan kárpótolni fog minden fáradozásodért.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap sok pénz ütheti a markodat, pedig egyáltalán nem is számítottál rá. Könnyen azt kívánhatnád, hogy bárcsak mindig ilyen könnyen jönne, és bizonyosan meg is történhet a dolog, ha mély meggyőződéssel hiszed.

Rák (június 22. - július 22.)

Számodra a mai nap valami nagyon különlegeset tartogat. Lehet megbékélsz valamivel, ami már régóta nyomja a lelkedet, de az is lehet hogy valami sokkal kézzelfoghatóbb dolog fog történni. Mire vágysz, van ötleted?

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A párkapcsolatodat alaposan próbára teheti ez a nap, de ha ügyesen veszed az akadályokat, akkor a végén még annál is fényesebb diadalt arathatsz, mint vártad. Sok feszültséget kell legyűrni, hogy az éjszaka édes pillanatokat hozzon.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A napi horoszkóp sosem beszél mellé, jó lenne ha példát vennél tőle. Hajlamos vagy füllenteni, kiforgatni mások szavait, vagy kitérni a fontos kérdések elől? Akkor ma sok kellemetlenség érhet, ezért próbálj inkább egyenes lenni és őszinte, még akkor is, ha ez zavar másokat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A szerelem nagyon jól érzi most magát a házadban, a kérdés csak az, hogy kivel van? Veled vagy egy rokonoddal? Az viszont biztos, hogy sokkal harmónikusabbá varázsolja az egész napot mindenki számára, még akkor is, ha nem te vagy éppen fülig szerelmes.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Valakinek nagy szívfájdalmai lehetnek a családodban, miközben az ünnepi vacsorával is el kéne készülni, az ajándékokról nem is beszélve. Viszont nem muszáj mindent neked megoldanod, döntsd el mi az a probléma, aminek az orvoslására te vagy a legalkalmasabb, és foglalkozz azzal. A többi meg fog oldódni, csak bíznod kell másokban.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A december rendkívül intenzív volt eddig, de ma mintha megdermedne az idő, hirtelen annyira lelassulhat körülötted minden. Ez azért történhet így, mert a fáradozásaid végre célt értek, ma nyugodtan hátradőlhetsz, nincs szükség akkora rohanásra, mint gondolod.

Bak (december 22. - január 20.)

A feszültségek néha felszínre törtnek, mikor összegyűltök karácsony alkalmából, és lehet most is lesz valami csetepaté, téged viszont ez aligha fog érdekelni, mert megkapod azt, amire a legjobban vágytál. Nem biztos, hogy a fa alól kell előhúzni, de erre is van esély.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma lehet, hogy ezer felé fog állni a fejed, mert annyi lesz a teendő, és mindenki rád számít. Nagyon fontos, hogy ezekben a napokban is legyél empatikus, lesz aki csak rád tud majd támaszkodni, mert nagyon magányos vagy elesett.

Halak (február 20. - március 20.)

Az embert mindig érik meglepetések, és ezek néha fájhatnak. Téged azonban egy kellemes felismerés érhet ma, ami egyrészt ugyan nagyon kemény, de másrészt sok történésnek értelmet ad, és ez inkább jó érzéssel tölt el téged.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás