promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrus gyógyszere ismét elgurult, melltartóját közszemlére tette és bárki láthatta bájait
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A visszafogottság nem szerepel az énekesnő szótárában.

Miley Cyrus amerikai énekesnő szerkesztőségünk nagy kedvence: amellett, hogy rendkívüli mértékben dekoratív hölgyről beszélünk, a pop szcénában napjainkban minden kétséget kizárólag ő az egyik legkomolyabb kvalitásokkal rendelkező énekesnő.

Miley a muzsikálást nem ma kezdte: édesapja az amerikai country-zene szupersztár, bizonyos Billy Ray Cyrus (míg keresztanyukája a szintén világhírű énekesnő, Dolly Parton) - bár itthon nem tartozik a legnépszerűbb műfajok közé, Amerikában a nagy country sztárok státusza itthon Zámbó Jimmy egykori renoméjához hasonlítható.

Cyrus kiasszony már gyerekkorától kezdve a zene bűvöletében élt: a country zene fellegvárának számító délről, Tennesse államból származik. Sok más tehetséges amerikai kislányhoz hasonlóan neki is  Disney jelentette a kezdeteket, amiben édesapjának és kapcsolatainak biztos volt szerepe, de a hangi adottságaihoz semmi kétség nem férhet.

Miley milliók kedvence volt Hannah Montanaként, akkoriban azonban még csak színészként játszotta el a popsztárt, mára azonban már a való életben is az lett, de még mennyire. A Spotify éves összefoglalójában friss lemezének nyitószáma, a Flowers lett az idei év legtöbbet streamelt dala:

Miley Cyrus már rengeteg műfajban bizonyította profizmusát, énekelt duettet Dua Lipával, adott akusztikus country-koncerteket, leginkább azonban a kortárs popzenében találta meg önmagát. Zene munkássága mellet nagyon szeretjük böngészni közösségi médiás oldalait is, ahol bizony igen gyakran tesz közé kacér tartalmakat, mint például ez a fotó is, amire a kihívó a legfinomabb szó ami eszünkbe jutott:

Biztosak vagyunk benne, hogy Miley előtt még hosszú, sikeres karrier áll: mi csak arra kérnénk, hogy ne hagyja abba, jöjjön tőle a jövőben is minél több zene és fénykép, és ha már Dua Lipával ennyire jól megértették egymást, bizony még kollaborációkat is el tudnánk viselni a két gyönyörű szupersztártól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás