promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa fenekébe úgy bevág a bugyi, hogy azt muszáj volt megmutatnia az egész világnak
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dua Lipa nem nevezhető éppenséggel szégyenlősnek.

Nehéz eldönteni, hogy Dua Lipa a fülbemászó slágereinek, vagy inkább az ellenállhatatlan szépségének köszönheti az óriási népszerűségét, de valószínűleg a kettő tökéletes kombinációja az, ami ekkora gigasztárrá tette őt az utóbbi években. Szinte bárhol is jelenik meg, ott egyből megfagy a levegő a gyönyörűsége miatt, a zenéi pedig folyton nagy sikereket érnek el a globális slágerlistákon.

Nemrég mutatták be a Barbie című filmet, ami már bőven átlépte az 1 milliárd dolláros bevételi álomhatárt. Az alkotásban nem csupán Dua Lipa legújabb dala csendült fel, de még fel is tűnt benne hableány Barbie-ként, szóval duplán odatette magát a színészi babérokra törő énekesnő – aki amúgy hamarosan az Argylle című akció-thrillerben is szerepelni fog a fantasztikus Henry Cavill mellett.

Dua Lipa sosem unatkozik, hiszen jelenleg is ezerrel dolgozik a legújabb albumán, ami állítólag nagyban eltér majd a tőle megszokott modern disco stílustól – és aki már hallott belőle ízelítőt, az azt mondta, hogy elképesztően jók lesznek a csinos híresség új dalai.

Aki követi a közösségi média oldalain Dua Lipa-t, az pontosan tudja, hogy ő nem éppen egy szégyenlős típus, hiszen néha olyan bevállalós képeket oszt meg magáról, hogy az emberek csak néznek – most itt lehet megtekinteni pár brutáldögös felvételt (köztük lesifotót is) az énekesnőről, aki akármilyen ruhát is vesz fel, biztos, hogy bárkit pillanatok alatt elcsábít:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás