promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dua Lipa szoknyája alá fényképezett a fotós, döbbenetes képek úgy tekerte a lábait a díva
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Parádés fotósorozat készült az énekesnőről, Dua Lipáról, akit láthatunk a Barbie című filmben is.

A Barbie az év egyik legnagyobb dobása, Margot Robbie és Ryan Gosling mellett a nyugati popkultúra renitensei is feltűnnek a mozivásznon, így például Dua Lipa is, aki egy sellő Barbie-t alakít, és igazán elképesztően néz ki a felszerelésében. Dua Lipa úgy látszik tehát, hogy hamarosan meghódítja Hollywood-ot is, többek között a Barbie-filmhez ő énekel egy ikonikus dalt is, a híres betétdalt, amelyhez már videóklip is készült.

Dua Lipa pedig mindig felébreszti az embereket, amikor megjelenik valahol, avgy éppen, amikor az Instagram-oldalára posztol valamilyen képet. Imád kilógni a sorból, ő az, aki mindig feszíti a húrt az öltözködésével, de mindig épp addig, hogy még belül maradjon egy bizonyos határon, ám azért az általa viselt ruhák mindig hagynak olyan részeket, amelyeken a férfiak elidőznek. A Barbie bemutatóján például teljesen látni lehetett a fehérneműjét a ruha alatt,

és ezzel osztatlan sikert is aratott.

Korábban pedig elképesztő lájkcunamit kapott a közösségi oldalán, amikor felvette a méregdrága bikinit, amelyet a Versace adott ki, és pink színű volt, ami pedig nem is meglepő, és ezt a márka marketinggurujai is tudták, hiszen ha máár 2023 a mozikban a Barbie-film éve, akkor ehhez egy olyan kollekció dukál, amely Barbie ikonikus színét is elviszi az emberekhez. Ráadásul Donatella Versace és Dua Lipa nagyon jó barátnők is, szóval minden adott volt ahhoz, hogy egy szenzációs kollekció készüljön. A bikini 1,3 millió forint amúgy. A bikini pedig itt nézhető meg.

Dua Lipa oldalán msot egy másik fotósorozat jelent meg, ami aztán tényleg nagyon intim, még a kezét és a ruháját is úgy forgatja a csinos énekesnő, hogy elképzeljük már, hogy ide-oda csúszkál rajta. És több kép is van, amellyel a fotós olyan hatást kelt, mintha mindenhova belátnánk a perspektívájából. A fotók között majd lapozzatok, és megtaláljátok azokat, ahol szinte mindent látni már.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás