promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 22: Az egyik csillagjegy hatalmas fájdalmakat szenvedhet, a Skorpió jobb ha a pénze után nyúl
Borítókép:  Profilmedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fájdalom lehet lelki is, de az biztos, hogy vagy erősebbé tesz, vagy maga alá gyúr. Te melyiket választod? Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Közeledik a december vége, és eszedbe jut valami, amit még meg akartál csinálni. Igaz van még időd, de már ma neki kell ugranod, ah azt akarod, hogy az eredmény is meglegyen még ebben az évben. Hogy ez mennyire fontos, azt neked kell eldöntened, de a halogatás csak a legritkább esetekben válik be.

Bika (április 21. - május 20.)

A napi horoszkópod azt súgja, hogy egy kellemetlen rokon basáskodik ma körülötted. Nagy kihívás elviselni, úgy, hogy ne sértsd meg, de közben a saját érdekedet is képviseld. Jobban jársz, ha kedves vagy, akár még egy nagyobb ajándékkal is meglepheted. Hálára, viszonzásra ne is számíts, de a saját lelkiismereteden rengeteget javíthatsz a humánus gesztusok álltal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma nagyon kreatív oldalad mutatkozik meg, nem csak a munkahelyeden, ahol mindenkit elszórakoztatsz, hanem akár az otthoni dolgokban, legyen szó a háztartásról, gyerekekről, párkapcsolatról. A csillagok jól időzítettek, karácsonykor ez igencsak jó, hogy így felerősödik benned.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken egy kicsit előrelátóbbnak kell lenned, mert bármikor becsúszhat valami. Jobb, ha előbb indulsz, és kétszer is ellenőrzöd a dolgokat, mert ha nem vagy elég körültekintő, abból még komoly baj lejet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok pénzt költhetsz ma el mindenféle rossz érzés nélkül. A pénz jó dolog, jó dolog megkeresni, gyűjteni és elkölteni is - de nem jó, ha mindent e köré építesz az életedben. A karácsonyi egyenesre ráfordulva ma jobban tennéd, ha inkább az emberi kapcsolatokra fókuszálnál.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha ma valaki hozzád fordul, feltétlenül segítsd ki. Ha pénz van a dologban, akkor azzal - persze csak az ésszerűség határain belül -, ha pedig valami másról van szó, akkor azzal. Nem fog tündérré változni az illető, de olyan mély benyomást tehetsz benne, ami később még a hasznodra válhat - pedig egyikőtök se gondolná még most.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Véletlenül nem ma vagy bejelentkezve a fogorvoshoz? Akárhogyis, a csillagok állása nagy fájdalmakat ígér, de nem egyértelmű, hogy ezek testi vagy lelki fájdalmak-e? Ugyanúgy lehet egy szerelmi csalódás, mint egy kibicsakló boka. Ma járj nagyon körültekintően, és talán sikerül megúsznod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Pénteken alaposan meg kell válogatnod, hogy mire költöd a pénzedet, főleg most ebben az ünnepi időszakban, mikor folyton észreveszel még valamit, ami még jó lehet a fa alá. Több mértéktartásra van szükséged, ne engedd el a gyeplőt csak azért, mert úgy érzed megteheted.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Pénteken eljön az idő, hogy bepótolj valamit, amit már nagyon régóta halogatsz. Lehet valamilyen ajándékvásárlásról van szó, de az is lehet hogy ennél sokkal fontosabb dolog. Törd a fejed alaposan, mert ezt ma el kellene intézned.

Bak (december 22. - január 20.)

A szerelem ma újra fellángolhat, de ezért tenned kell. Gyakorolj sok bátorságot és előzékenységet, ez vezet majd a sikerhez. Hogy ez egy új szerelem, vagy egy régi, azt neked kell eldöntened, lehet ebből komoly slamasztika is. Utóbbit egyébként sokkal nehezebb lángra gyújtani, de nem lehetetlen.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Érdekes nap elé nézel, mert lehet hogy elszenvedsz egy súlyos sérülést, ami azonban kijózanító erővel bír a számodra. Ha így lesz, akkor tekintsd ezt intő jelnek, és ne szaladj bele kétszer ugyanabba a pofonba.

Halak (február 20. - március 20.)

Pénteken rendezd egy kicsit a gondolataidat, ebbe az is belefér, hogy alaposan begubózol, elvonulsz a világ elől, épp a közelgő ünnepek kellős közepén. Mégis jobb, ha megadod magadnak ezt a kis időt, belefordulást, mert pillangóként jöhetsz ki a helyzetből.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás