promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 21: Az egyik csillagjegy nem bír ellenállni a csábításnak és félrelép, a Vízöntőre rámosolyog végre a szerencse
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A csábító mindent bevet majd, de a gyors örömöknek hamar dráma lehet a vége. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Rád fér egy kis lazítás, nyugodtan lassíts le a karácsonyi rohanásban, ne próbálj mindent egyedül intézni. Szükséged lehet ehhez a családod és a barátok támogatására, ne félj kérni, feladatokat delegálni, mert ezt egymásért teszitek.

Bika (április 21. - május 20.)

Pénz dolgában jót ígér neked a csütörtök, vagy az fog történni, hogy egy nagyobb összeg üti a markodat, vagy egy súlyos kiadást úszhatsz meg sokkal olcsóbban.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szerelem vak, de neked nem muszáj annak lenned. Természetesen a másiknak is kell legyenek rossz tulajdonságai, amiknek most még nem tulajdonítasz nagy jelentőséget, de ezek később még fontossá válhatnak. Légy elővigyázatos, és mérlegeld ezt is.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma fontos megbeszélés vár rád, ami nagyon jól fog sikerülni. Izgulhatsz előtte, de a kellő önbizalommal ma mindenkit levehetsz a lábáról - legyen az ügyfél, barát, vagy szerelem. Te már tudod, melyik esedékes ma?

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Már nagyon régóta húzol egy udvarlót, akinek a kitartása azonban ma könnyen célt érhet, és te beadod a derekadat. A kérdés már csak az, hogy mit szól ehhez a párod? Ha nincs ilyen problémád, ugorj bátran fejest a kalandba, ellenkező esetben viszont a félrelépés súlyos hiányosságokra hívja fel a figyelmet. Foglalkozz ezekkel komolyabban.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha egy Vízöntő a párod, az ma könnyen feldühíthet. Próbáld nem olyan komolyan venni a dolgot, mert valójában nem akar neked rosszat, csak rosszul fejezi ki magát, erre nagyon hajlamos. Ma gyakorolhatod a megbocsátás erényét.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Pénz dolgában ma sokat spórolhatsz, ha elég szemfüles vagy, csak légy résen. A szerelemben viszont olyan se kép se hang, csak mész a fejed után, valaki annyira elcsavarhatja a fejedet. Ez lehet egy régi szerelem, de lehet a mostani párodnak sikerül valami izgalmat csempésznie a kapcsolatotokba.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Miközben a napi horoszkópot írtam neked, valami nagyon furcsa dolog tűnt fel a bolygók állása között, amit eddig még nem tapasztaltam, és nem is vagyok benne biztos, hogy értelmezni tudom. Roppant érdekes. Annyi biztos csak, hogy ma valami nagyon különös dolog történhet veled, de hogy mi, az teljes rejtély.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mindenre felkészültél? Teljesen hiábavaló ár a próbálkozás is, az életre nem lehet felkészülni, mindig jön valami váratlan akadály, és pont ez benne a szép. Kevesebb görcs, több rugalmasság, és te is elképesztően élvezheted ezt a csütörtöki napot. Főleg a munkahelyeden érhetsz el nagy sikereket, lehet a hétvégét sem kell megvárnod a lazításhoz.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha van valamilyen befejezetlen ügyed, érdemes ma pontot tenni a végére, különben nagyon nyugtalan napok elébe nézel. Ez most már nem várhat tovább, utána sokkal jobban fogod érezni magadat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A december eddig lehet, hogy nem hozott neked túl sok szerencsét, de ez ma megváltozhat. Érdemes vásárolnod akár egy kaparós sorsjegyet vagy egy lottószelvényt is, hátha beválik, az azonban biztos, hogy az életed egyik területén ma jókora szerencse érhet téged. 

Halak (február 20. - március 20.)

Ez a hét extrán kemény, szükséged lehet rá, hogy feltöltsd az akkumulátoraidat. A párod lehetne erre a legalkalmasabb, de lehet, hogy most éppen ő sincs a helyzet magaslatán. Akárhogy is, de ezt meg kellene beszélnetek, ha nem tudtok egymásból merítkezni, akkor ott sok a teendő.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás