promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 20: Az egyik csillagjegy hiába kutakodik a párja után, a Bika örök életre szóló leckét kap ma
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem érdemes sokat trükközni, mert előbb-utóbb lebukunk. Íme a szerdai horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Nem lehet minden nap csúcs szuper, ma előfordulhat, hogy nagyon unatkozni fogsz a munkában. De ennek is van jó oldala, gondolj csak bele, ha az unalom helyett a szenvedés és a szorongás jutna osztályrészedül. Mássz ki néha a saját nézőpontodból, hogy teljesebb legyen a kép.

Bika (április 21. - május 20.)

Nem lehet mindig csak győzni, a háttérben a legnagyobb csillagok is kudarcot kudarcra halmoznak, míg végül rájönnek, hogyan tudják meghaladni magukat. Rád is valami ilyesmi vár ma, örök életre való leckét kaphatsz. Lehet, hogy fájni fog, de lehet megúszod kevesebbel is - a lényeg az, hogy megtanulod-e?

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha valamiben nem érzed magad elég erősnek, ne félj segítséget kérni. Ma jókora erősítésre lehet szükséged. Az emberek valójában szeretnek segíteni, még akkor is, ha ezer bajuk van, ezt tartsd szem előtt.

Rák (június 22. - július 22.)

Rázós helyzetbe kerülhetsz, de egy barátod ki fog húzni a csávából. Nem vár el tőled hálát, de te mégis jobban teszed, ha valamilyen módon kifejezed a háládat neki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szellemileg jobban pörögsz, mint mostanában bármikor, de fizikailag eléggé trottyon lehetsz. Ideje kezdeni ezzel valamit, hiszen ismered a mondást: ép testben ép lélek. És ez nem kamu, valóban kölcsönösen hatnak egymásra. Ha rád ez nem igaz, akkor elég valószínű, hogy még valami izgalmas kaland is kisülhet az estédből.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Szerdán nagyon szélsőséges érzéseket élhetsz meg, a totális kétségbeeséstől a felhőtlen örömködésig. De a helyzetek is ilyenek lehetnek, az egyik pillanatban minden kilátástalan, a másikban minden megoldódik. Ehhez persze szükség van a jó hozzáállásra, fontos a magadba vetett hit.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A napi horoszkóp néha olyan megállapításokat is tartalmazhat, ami az egész hónapra kihat. Veled is ez történik december hátralevő részében, elképesztően szerencsés leszel, amiért sokan irigykedhetnek rád.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Szerdán csak úgy repülni fog az idő. A negatív, rosszindulatú emberek ma labdába se tudnak rúgni melletted, egyszerűen úgy lefegyverzed őket. Ráadásul élvezed is a dolgot, hiába, nem véletlenül telik gyorsan az idő, ha jó a telik.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagy feszültség van a levegőben, készül kirobbanni. Ha eddig halogattál valamit, ma jobb, ha végre megteszed, még akkor is, ha ez kellemetlen, vagy kockázatot rejt magában.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha Bika a párod, előfordulhat, hogy nagyon féltékeny leszel rá, de amit találni fogsz a telefonjában, abban nem lesz köszönet. Vádaskodás helyett inkább meg kellene beszélnetek a dolgokat, és erre fordítani minden energiátokat.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A pénz ma sok bonyodalmat okozhat. Fontos a pénz, de nem minden, erre jobb ha emlékezteted a párodat, mikor erről megy a vitatkozás. Nem biztos, hogy meg tudod győzni, de a lényeg, hogy a lelkiismereted a helyén legyen.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma rád találhat a szerelem. A dolog kellemetlenebb része, hogy ehhez lehet szakítanod kell azzal, akivel együtt vagy. A megcsalás számodra most nem lehet opció, mert rögtön két szék közé esel, de ha egyenes vagy, még sikerülhet a dolog.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás