promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo Dicaprio is csak irigykedik az orosz bombázóra, aki legyűrt egy igazi grizzly medvét
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van olyan felvétel is, ahol birkóznak a veszélyes állattal. DiCaprio karaktere az Oscar-díjat hozó filmből biztosan értetlenkedve vakarná a fejét.

Mindenki emlékszik még Leonardo DiCaprio 2016-os filmjére, A visszatérőre, amiben a színésznek a sárban fetrengve, hörögve a nyála, vére összefolyt. Megérte azonban a küzdelmes forgatás, hiszen megannyi Oscar-jelölés után végül ez volt az a filmszerep, ami meghozta a Titanic sztárjának a hőn áhított díjat.

Leonardo Dicaprio idén is jó esélyekkel indul a díjszezonban, ebben az évben Martin Scorsese filmjében, a Megfojtott virágok című filmben alakított emlékezeteset, bár kritikusunk szerint Robert De Niro még nála is jobb volt. A filmet ugyan még el lehet csípni egy-egy moziban, de már felkerült az Apple+ kínálatába is.

Ami azonban a  visszatérőt illeti, a film egyik leghíresebb jelenete, mikor DiCapriora rátámad egy hatalmas grizzly medve, ami kis híján az életébe kerül. Végülis erről szól a film, a természet vadabbnál vadabb kihívások elé állítja a hőst, aki legyűri az ember próbáló természeti elemeket, hogy végül bosszút álljon. A medvét egyébként CGI segítségével keltették életre, így a színész élete nem forgott veszélyben egy pillanatig se. A jelenet ezzel együtt is egészen letaglózó, még kis képernyőn is a székbe szögez a küzdelem intenzitása. DiCaprio mindennel próbálkozik, még halottnak is tetteti magát, ezt itt tudjátok újra nézni:

Amilyen durva ez a jelenet a filmben, annyira meglepő, hogy a valóságban van olyan ember, aki akár a fejét is teljes lelki nyugalommal teszi be egy vadállat szájába. Leginkább idomított óriásmacskákat szoktunk látni, akiknek a gazdája nem fél a veszélyes állatoktól, de most egy olyan csatornára akadtunk, ahol a hajmeresztő mutatványokat egy barnamedvén mutatják be.

A medvét Tomnak hívják, és elképesztően sok rajongója van, instagrammon több mint 400 ezer követővel rendelkezik. Ebben a videóban az idomárral birkózik, ez korántsem olyan vérre menő küzdelem, mint amit A visszatérőben láthatunk a CGI macival. A medvét igazán jól betanították, játszi könnyedséggel veszi el a botot, vagy feszi el az ember fejéről a sapkát:

Mindig is tudtuk, hogy az oroszok nagyon furcsák tudnak lenni, főleg azok, akik a szibériai hidegben élnek. Tomot egy ismert orosz influenszer, Rodionova Olesya is meglátogatta, aki ugyancsak nem kap szívrohamot az nagytestű éllatok társaságában, pózolt ő már oroszlánnal, zsiráffal, rókával, óriásteknőssel, elefánttal is, de a Tommal közös videója mindenképpen a legmerészebb, hiszen a szájából eteti a barna medvét. Utána azt is láthatjuk egy pillanatra, hogy simán rá is ül az állatra - na ez az, amire Leonardo DiCaprio igazán irigykedhetne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás