promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 19: Az egyik csillagjegy óriási boldogságban részesül ma, a Kos munkahelyi kihívJodfásokkal szembesül
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik csillagjeggyel olyan dolog történhet, amire nagyon régóta várt már. Íme a keddi horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Jobb ha felkészülsz a húzósabb menetekre, mert ma nem lesz könnyű dolgod a munkahelyeden. Téged ez mégsem kétségbeeséssel tölt el, hanem inkább örülsz neki, szomjazod a kihívást. Ezzel a hozzáállással pedig játszi könnyedséggel is is fogod gyűrni. Ügyes!

Bika (április 21. - május 20.)

Kedden rengeteg munka szakad a nyakadba, de nem feltétlenül a munkahelyeden. Lehet, hogy a család ügyeit kell intézned, vagy a háztartásban adódik rengeteg tennivaló. Kérj segítséget, delegálj feladatokat, nem kell minden terhet egyedül cipelned.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A napi horoszkóp elég vicces dolgokat dobott ma neked. Ezek szerint sokat fogsz nevetni, és sok őrültségben is partnerre lehet találni benned. Megismerkedsz valakivel, aki elképesztően esetlen, de közben mégis önazonos, és ez nagyon vonzóvá teszi a szemedben. 

Rák (június 22. - július 22.)

Olyan lehet a kedd, mintha egy romantikus komédiába csöppennél. A munkád teljesen másodlagossá válik, az idő is furcsán telik, a szerelmi életed viszont érdekes fordulatokat vesz. Valami teljesen felbolygatja az hétköznapjaidat, aminek bár nem biztos, hogy örülsz, valójában nagyon jó dolog.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Az egész december arról szól, hogy rohansz látástól-vakulásig, igyekszel mindent elintézni, rendbe rakni, lezárni, mégis olyan, mintha a munkád láthatatlan lenne mások számára? Tarts egy kis szünetet, hadd lássák a hiányodat. Túlságosan is hozzászoktak a jóhoz.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy facér idegen be akar hálózni, és te vevő lehetsz a játékra, lehet átléptek bizonyos határokat is, amit nem kellene. De ki dönti el, hogy hol a határ, semmi sem történik véletlenül. Ez a kaland lehet csak egy jó lecke, de az is lehet, hogy életre szóló esemény.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nagy melegség öntheti ma el a szíved, mikor kiderül a jó hír. Meglátogat egy régi barát, kiderül, hogy új taggal fog bővülni a család, esetleg valaki nem tudja már megvárni a karácsonyt vagy az új évet, és rögtön megkéri a kezedet? Bármi lehetséges, de én csak találgatok. Annyi biztos csak, hogy ma nagyon boldog hírt fogsz kapni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Jelentős változtatásra szánhatod el magadat, mikor hírt kapsz valamiről, amire már nagyon régen vártál. Ez kibillenthet a nyugalmadból, de hosszútávon segít majd tisztábban látni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ki korán kel, aranyat lel, szól a mondás, ami rád ma duplán igaz lehet. Reméljük nem aludtad át a reggelt! Ha nem, tele leszel ma energiával, majd kicsattansz a tettvágytól, ami több fronton is a javadra válik: pénz, szerelem, szabadidő, ma fürdesz a bőségben.

Bak (december 22. - január 20.)

Kedden váratlan jó hírt kaphatsz, aminek nagyon fogsz örülni. Boldogság öntheti el tőle a szívedet, pedig egy apróságról van szó, ami neked mégis nagyon sokat jelent. Merülj el ebben az érzésben, merítkezz meg benne jó alaposan.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A lábad előtt heverhet ma a világ, ha te is úgy akarod és készen állsz rá. Rúgd be az ajtót, és vedd el, ami kell. Több pénz, fizetés emelés, új iroda? Lehet ezt nem elég kérned, de a munkahely váltásra is remek lehet ez a nap, nem kell vele megvárni az új évet. 

Halak (február 20. - március 20.)

Nincs szükséged annyi konfliktusra, mint amennyit vállalsz. Jó, ha nem vagy konfliktuskerülő, de sokszor te magad generálod a vitákat, teljesen fölöslegesen. Ez egy rossz működés, ami furcsa biztonságérzettel tölt el, mégis nagyon káros. Ideje változtatnod rajta, ha így van.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás