promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 17: Az egyik csillagjegy kötélnek áll egy csábító kísértésének, a Szűz gigantikus hibát vét
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néha nehéz döntések elé állít az élet, de lesz olyan is akinek könnyű napja lesz. Íme a vasárnapi horoszkóp.

 

Kos (március 21. - április 20.)

Ma könnyen pajzán gondolataid támadhatnak, és lehet te sem érted, mi ütött beléd. Fölösleges azonban ítélkezni magadat, ma egyszerűen ilyen energiákat dobtak a csillagok. Ha megfelelően kezeled a dolgot, még kifejezetten meghitt, humoros pillanatok is kikerekedhetnek belőle.

Bika (április 21. - május 20.)

Decemberben nagyon hullámzó lehet a lelki világod de cseppet se félj, amíg a napi horoszkópot olvasod, mert a csillagok megmutatják, merre kell menned. Vasárnap lehetőleg ne menj sehova, inkább ülj a fenekeden, koncentrálj, összpontosíts, relaxálj. Erre van ma  a legnagyobb szükség, hagyj fel a rohanással, tarts egy kis szünetet.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Vasárnap sok pénzt fogsz költeni, pedig ezt előzetesen nem tervezted. Még sincs mire panaszkodnod, mert amire a pénz elmegy, az csöppet sem fölösleges dolog, óriási örömet okozol vele valakinek. Ha ez a valaki történetesen pont te lennél, azt se bánd, megérdemled.

Rák (június 22. - július 22.)

A hétvégét szeretted volna jobban kihasználni, elintézni pár dolgot, és a fennmaradó időben lazulni. Ha mindkettőre nem volt időd, ma nyugodtan válaszd a kikapcsolódást, nézz egy filmet, menj el kirándulni, abszolút megérdemled.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szerelmet hoz a vasárnap, vagy a mostani párkapcsolatod billenhet hirtelen olyan helyzetbe, amivel boldog és elégedett vagy, vagy egy, vagy egy új kapcsolat köszönt be az életedbe. A családod is örül, hogy végre egy kis megnyugvást találsz a párkapcsolatodban, támogatni fognak téged.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elég jól mentek a dolgaid egész héten, és ha ez tényleg így volt, akkor könnyen előfordulhat, hogy ma egy gigantikus hibát vétesz, ami nagy nehézségek, kihívások elé állíthat majd. Ne ess azonban kétségbe, mert ami ma hibának tűnik, később könnyen értelmet nyerhet, csak az a kérdés, hogy a rossz billentyű lenyomása után melyik hangra téved a kezed.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A házasságodban ma valami nagy nehézséggel találkozhatsz, de miután sikerül megoldanod, jobban fogsz ragyogni mint előtte. Nem is gondolná az ember, hogy néha milyen jól jön egy kis nehézség. Ha azonban még nem élsz házasságba, akkor se félj: ma lehet, hogy nagy lépéseket fogsz tenni felé.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Néha előfordul, hogy akaratunk ellenére bántunk meg másokat, mert elvisznek az érzelmek, és amit az egyik pillanatban komolyan gondoltunk, az a következő pillanatban már gyermekes hülyeség. Ne feledd, hogy nem vagy egyenlő az érzelmeiddel, azok egyébként is csak jönnek és mennek. Engedd el őket, de közben uralkodj is felettük, csak egy valamit nem szabad: elfojtani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Vasárnap egy régi baráttal találkozhatsz, és a találkozó lehet, hogy egészen máshogy fog elsülni, mint ahogy vártad. Régi érzéseket hozhat elő belőled, vagy feltéphet sebeket, amiknek a létezéséről nem is tudtál. Bárhogy legyen is, jobb ha hálás leszel az illetőnek, hogy segített közelebb kerülni az igazsághoz.

Bak (december 22. - január 20.)

Valaki nagyon régóta csapja neked a szelet, és ma lehet, hogy be is adod a derekadat. Hogy ez jó vagy rossz, az majd később fog kiderülni. Mindenesetre nagyon jó érzés, ha valakinek versenyeznek a kegyeiért, a figyelméért, és ma ebben a kiváltságos helyzetben érezheted magad. Kicsit még irigykedek is rád én, aki a csillagokból olvassa le a tutit.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha vannak gyerekeid, ma különösen harmonikus napot tölthetsz el velük. Nagyon vágynak arra, hogy még jobban jelen legyél az életükbe, még akkor is, ha esetleg korukból kifolyólag ennek az ellenkezőjét is kommunikálják. Te csak egyet tehetsz, biztosítsd őket, hogy rád mindig számíthatnak, bármi is van. Ha még nincs gyereked, lehet hamarabb lesz, mint gondolnád.

Halak (február 20. - március 20.)

Ma sokkal érzékenyebb lehetsz a külvilágra, mint más napokon, és ez lehet, hogy egész decemberben kitart. Az ünnepi időszak sokakat kibillent, főleg azokat, akik kevésbé biztosak magukban. De nyugodj, meg, rengetegen járnak még hasonló cipőben, csak ki-ki máshogy álcázza magát.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás