promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen várták már ezt a filmet a Disney+-on, hozzánk mégis később érkezik csak - Premierek decemberben
Borítókép:  Profilmedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezek a filmek és sorozatok érkeznek decemberben a Disney+-ra, de rengeteg karácsonyi tartalom is felkerült már az oldalra.​

A Disney+-ra 11 újdonság érkezik decemberben, ezek között találunk kifejezetten karácsonyi tartalmakat is. Nem mintha a streaming óriás különösebben rá lenne szorulva, hiszen a Disney-hez tartozó karácsonyi filmekkel Dunát lehetne rekeszteni, megtaláljuk náluk a Reszkessetek betörők és a Télapu franchise részeit, egy rakat karácsonyi különkiadást (LEGO Star Wars, A galaxis őrzői, Muppeték, Ki vagy doki?, stb) néhány eredeti Disney+ tartalmat az elmúlt évekből (Noelle, Egy igazi karácsony).

De van karácsonyi dráma (Kőkemény család) romantikus komédia (Aludj csak én álmodom) régi vágású 90-es évekbeli családi filmek (Csoda New Yorkban, Kinek a papné), modern fantasy kalandok  (Narnia, Diótörő és a négy birodalom) vagy éppen karácsonyi akciófilm (Die Hard), nem beszélve Tim Burton borongósabb klasszikusairól (Ollókezű Edward, Karácsonyi lidércnyomás), vagy a karácsonyi rajzfilmekről (Karácsonyi ének, Jégvarázs, stb.).

Aki azonban újdonságokkal szeretne hangolódni a a karácsonyra, az leginkább John Travolta rövidfilmjével A pásztor (egyelőre csak magyar felirattal) című vadászpilótás alkotással teheti ezt meg, a gyerekeknél pedig az Egy ropi naplója karácsonyi része és a The Naughty Nine című ifjúsági film lehet a befutó, igaz utóbbi csak az év utolsó napjaiban érkezik.

Ha eltekintünk a karácsonyi tartalmaktól, akkor két igazi nagyágyú is decemberben startol a Disney+-on. AzIndiana Jones 5. részehidegen hagyta a mozinézőket, de most egészen biztosan rengetegen fogják bepótolni a régészprofesszor felemásra sikerült utolsó kalandját, idén hasonló történt már a Flash mozival is a HBO Max kínálatában. Igaz, az amerikai előfizetőkkel szemben hozzánk csak bő kéthetes csúszással érkezik Indy, december 15-én, ami egyébként is különösen hosszú, 5 hónapos várakozást jelent a mozibemutatóhoz képest.

A legnagyobb decemberi durranás azonban minden bizonnyal a Percy Jackson újabb feldolgozása lesz, ami a mozikban már megélt két részt, a 20th Fox felvásárlása után azonban az egeres cég úgy döntött, jobb lenne sorozat formátumban előlről kezdeni az egészet. Karácsony előtt pár nappal debütál az első rész, addig a régebbi filmeket is újranézhetjük akár.

Végül pedig, de nem legutolsó sorban, decemberben sem maradunk Marvel nélkül, mivel érkezik a Mi lett volna ha...? animációs antológiasorozat sokat ígérő második évada, amiben újra láthatjuk Tony Stark-ot vagy a Fekete Párducot akciózni. Itt van a sorozat előzetese is:

Decemberi premierek a Disney+ oldalán megjelenési sorrendben:

  • December 1: A pásztor
  • December 6: Drámatábor
  • December 8: Egy ropi naplója - Karácsony: Négy fal között
  • December 13: Bub Burgerfalodája 13. évad
  • December 13: Bear Grylls – Sztárok a vadonban: A kihívás
  • December 15: Indiana Jones és a sors tárcsája 
  • December 20: Family Guy 22. évad
  • December 20: A Simpson család 35. évad
  • December 20: Percy Jackson és az olimposziak
  • December 22: Mi lenne ha...?
  • The Naughty Nine: Jobb lopni, mint kapni
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás