promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 16: Az egyik csillagjegy őrjítően megkívánhatja egy volt szerelmét, a Halaknak viszont már tele van a hócipője a jelenlegi párjával
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az érzelmek néha nagyon össze tudják zavarni az embert, érdemes uralkodni rajtuk. Íme a szombati horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Ma kifejezetten tüzes lehetsz, ez azonban nem csak annyit jelent, hogy ráveted magad a kiszemelt áldozatra vagy a partneredre, hanem azt is, hogy nagyon lobbanékony lehetsz, könnyen gyúlsz haragra, és ebből nagyon kellemetlen konfliktusok lehetnek. Ne fojtsd magadba ezeket a vad energiákat, de azért vigyél a dologba némi tudatosságot is.

Bika (április 21. - május 20.)

Szombaton a csillagok állása szerint te pont a Kos ellentétét hozod, inkább visszafogott, alázatos hangulatodban lehetsz, ami egyáltalán nem rossz, sőt. Óriási biztonságot árasztasz ma magadból, amihez sokan fordulnak szívesen. Ma nyugodt nap elé nézel, használd ezt ki, és intézed el a régóta húzódó teendőket a ház körül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kíváncsiságod vihet előre ezen a napon, ma valahogy sokkal erősebb benned az őszinte érdeklődés, mint az, hogy másik mit szólnak ehhez. Ha van valamilyen elképzelésed, ma könnyen megvalósíthatod, nem csak a tehetséged van meg hozzá, hanem az időpont is teljesen ideális.

Rák (június 22. - július 22.)

Néha egészen furcsa dolgokat művelnek az emberrel a hormonok, szombaton például nagyon megtetszik egy exed, pedig annak idején nem volt szép, ahogy elváltatok. Az egyik fontos kérdés, hogy jelenleg van-e párkapcsolatod, a másik pedig az, hogy vajon bánkódni fogsz-e, ha ma behódolsz a vad érzelmeknek? Ezeket a dolgokat neked kell eldöntened.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szenvedélyes lehetsz ma, de ez nem csak a párkapcsolatodra és a szerelmi életedre vonatkozik, hanem voltaképpen mindenre, amibe belevágsz. Vigyázz azonban, mert annyira elvihet a hév, hogy könnyen követelőzővé válhatsz, ami nem vetne rád túl jó fényt. A nagyravágyás jó dolog, de ügyelj rá, hogy ezzel ne gázolj át mások érzelmi világán.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A családban ma nagy balhé lehet, de pont te lehetsz az a személy, aki a legérettebben viselkedik ebben a nehéz helyzetben,. és mindenkinek megálljt parancsol, még mielőtt olyan vádak hangoznának el, amit aztán legszívesebben mindenki visszavonna. Sok erőre és tudatosságra lesz szükséged, de ne aggódj, mindkettő megvan benned ahhoz, hogy elvégezd a feladatot. Végül az is lehet, hogy nem lesz szükséged ezekre.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma csak úgy szórod magadból a feromonokat, mindenki megfordul utánad, legyen az férfi vagy nő, az extravagáns kisugárzásod szemet szúr, és már messziről vonzza a tekinteteket. Kalandvágyadat mégis jó, ha picit féken tartod, és megválogatod, hogy kivel mész bele a játékba, és kivel nem. Ami az otthoni teendőket illeti, ma kerüld el messzire a lakást vagy a házat, nem ott van dolgod, ez egészen biztos.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem vagy te egy kicsit féltékeny? Decemberben többször is előfordulhat, hogy ezen kapod magad, holott ez igazán nem jellemző rád. Hozzászoktál, hogy általában te vagy az, aki másokat az ujja köré csavar, de most mintha fordult volna a kocka. Ne bánkódj miatta, tapasztald meg milyen érzés ez, de utána oszd meg ezeket a pároddal is, hátha megoldásra juttok.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Annak ellenére, hogy ma nem kellene dolgoznod, ki sem látsz a munkából. Ha ábrándozol is a különféle szerelmi kalandokról, akkor sem igazán jutsz el odáig, hogy ennek kialakuljon az esélye. Neked kell eldöntened, hogy mit csinálsz: hagyod hogy agyonnyomjon a munka, és ne jusson neked ma semmi élvezet, vagy a sarkadra állsz, és kicsit átütemezed a teendőket.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat szorong a pénz miatt, főleg decemberben, az ünnepi időszak közepén. Szombaton viszont remek lehetőséged nyílik arra, hogy elvonulj kicsit a város és az emberek zajától, és kicsit átgondold a céljaidat, tudatosítsd magadban, hogy ez nem mehet így tovább. A pénz csak energia, meg kell tanulnod jól bánni vele.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha a hétköznapokat untad, a hétvége egész biztosan rengeteg izgalmat tartogat a számodra. Ha találkozol egy régi jó baráttal, akivel már régóta egyezkedtek a randevúról, ma garantáltan vicces és emlékezetes kalandokban lehet részetek. Az is lehet, hogy ez sok pénz elköltését jelenti, de ma ne sajnáld a pénzt semmire.

Halak (február 20. - március 20.)

A Halak könnyen úgy érezheti, hogy a párja nem figyel rá, nem érti meg, nem igazi partner a gondokban. Két dolgot lehet tenni, vagy hagysz még némi időt a dolognak, és közben úgy viselkedsz, ahogy te is szeretnéd, hogy viselkedjenek veled, ezt előbb vagy utóbb a másik is észreveszi, vagy már mos válaszút elé állítod, és elmondod neki mik azok a dolgok, amik nagyon zavarnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás