promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 15: Az egyik csillagjegy végre elhagyja a párját, a Kos újrakezdi az életét
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Súlyos változások állnak a küszöbön. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Régóta érlelődött már benned, de ma olyan ingerek érhetnek, amik megkönnyíthetik a döntésedet. Ideje a sarkadra állnod, mert az egész életed megváltozhat, ha ma végre egy új mederbe tereled a gondolataidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Péntek jó alkalom lehet arra, hogy kicsit adakozz, akár egy vadidegennek is segíthetsz, mindegy, hogy milyen apróságról van szó, ennek óriási hatása lehet a későbbiekben. A szerelmi életed is ezen múlhat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha el akarod kerülni a konfliktusokat, jobban kell kommunikálnod. De az is lehet, hogy ma épp erre van szükséged, parttalan vitákra, harcokra, amiket megnyerhetsz. Bárhogy legyen is, add meg a tiszteletet annak, akin éppen felülkerekedtél.

Rák (június 22. - július 22.)

Pénteken előfordulhat, hogy elég rossz hangulattal indítod a napod, pedig ez a nap rengeteg örömöt tartogathat a számodra. A csip-csup veszekedéseknek nincs helye, fékezd meg őket, ha észreveszed, hogy épp kezdenél belecsúszni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Pénz dolgában nem lesz miért panaszkodnod ezen a napon, a párkapcsolatod azonban kihívások elé állíthat. A szerelem dolgában az a legjobb, ha 

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Sorsfordító események elébe nézel. Mint derült égből villámcsapás, úgy érhet téged a változás szele, ma történni fog valami, amit talán észre sem veszel, de megváltoztatja az életedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Itt az idő, ma végre rászánod magadat egy fontos döntésre, hiába mondták már ezer éve a rokonok és az ismerősök is, te makacsul ragaszkodtál hozzá. Ha rosszul működik a párkapcsolatod, ideje kilépni belőle, de nem teljesen biztos, hogy a szakítás ezzel kapcsolatos.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy váratlan látogató nagy bosszúságot okozhat neked pénteken. Rossz érzéseket hoz belőled felszínre, amikkel még nem békéltél meg, érdemes ezekkel foglalkoznod, mielőtt ráborítod az asztalt. Mit akarnak neked tanítani ezzel a csillagok?

Nyilas (november 23. - december 21.)

Megszoksz, vagy megszöksz, ezt neked kell eldöntened, de az biztos, hogy nem így képzelted el az életedet. Ha maradsz, az is a hasznodra válhat, mérlegelj úgy, ahogy neked a legjobb. Hogy ez most a munkahelyedre vagy a párkapcsolatodra vonatkozik, azt neked kell eldöntened.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagyon boldoggá tehet, hogy már ennyire közel a hétvége, de ezt a napot azért ne hagyd kihasználatlanul. Ma is rengeteg szépségbe botolhatsz, csak nyitott szemmel kell járnod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Messze földon híres rábeszélőkészségedet kell ma bevetned, ha pedig még senki sem hallott erről a csoda erődről, itt az ideje megmutatnod. Csak egy kis hit és önbizalom kell hozzá.

Halak (február 20. - március 20.)

Na nyugalmat keresel, valami nagy változást kell eszközölnöd, mert máskülönben aligha találhat rád. Ehhez óriási tudatosságra lesz szükséged, de az is lehet, hogy élvezet ezt a véget nem érő ünnepi pörgést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás