promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - december 14: Az egyik csillagjegy ma a pénze után rohan, a Bak világát egy váratlan esemény bolygatja fel
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A mai napon érdemes elkerülni a vitákat, mert váratlanul nagyon elmélyülhetnek a veszekedések. Íme a csütörtöki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Csütörtökön bátran támaszkodj a kollégáidra, vállald fel, ha egyszerűen nehezen birkózol meg egy feladattal. Őszinteségedet értékelni fogják, ha érzik, hogy nem arról van szó, hogy ki akarsz bújni a munka alól.

Bika (április 21. - május 20.)

Szerelem dolgában nagyon kiegyensúlyozott, harmonikus napra van kilátás, ami nagy eredmény lehet az elmúlt időszak viszontagságai után. Éjszaka is számíthatsz olyan kalandokra, amikben már régóta nem volt részed - és ehhez még csak ki sem kell bújj az ágyból. Azért jó, ha te is készülsz.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Csütörtökön kerülj mindenféle konfrontációt, mert ezen a napin valószínűleg alul maradnál, vagy pedig olyan hangnemet engednél meg magadnak, amit később megbánnál. Annak pedig rossz vége lenne, főleg akkor, ha függsz attól az illetőtől, akinek nekirontasz. Hoz még számodra olyan napot a december, mikor ki kell állnod a frontvonalra!

Rák (június 22. - július 22.)

Képzeletben ezerszer is lejátszottad már ezt a helyzetet, de semmire sem lehet teljesen felkészülni, mindig lesznek olyan valós idejű tényezők, amik képesek mindent borítani. Az élet kockázat, de sokszor jobb forgatókönyveket ír, mint amire mi fel tudnánk készülni. 

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ember tervez, Isten végez, szól a népszerű közmondás, és nem is lehetne más igazabb erre a napodra. Főleg a szerelem terén vannak nagy terveid, de az akaratodat nem kényszerítheted rá másokra - szinte biztos, hogy ma is valamilyen kompromisszumot kell hoznod, aminek csak hosszútávon fogod megérteni a jelentőségét.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Régóta szeretnél tovább lépni, de mindig úgy érzed, hogy ehhez teljesítened kéne bizonyos dolgokat. A valóság azonban az, hogy ezek a szükségszerűségek csak a te fejedben léteznek, senki sem várja el őket tőled. El kell engedned ezeket a hátráltató gondolatokat

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Kedden remek alkalom mutatkozik rá, hogy növeld az önbizalmad. Nem lesz könnyű csata, de minél nagyobb a feladat, annál nagyobb a dicsőség, illetve annál rátermettebb harcos kell legyél, mivel a bolygók nem küldenek csak úgy a fejedre rajtad túlnövő kihívásokat. Az izgatottságod indokolt, készülj fel.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A pénz miatt ma előfordulhat, hogy szabadkoznod kell, és kínos helyzetbe kerülsz. Kétszer is gondold meg, hogy mire költesz, fontos a megfontoltság. A szerelem terén viszont bátran elengedheted magad, a kapcsolat komolyabbra fordulása miatt ráérsz még később aggodalmaskodni - na nem mintha ezzel sokat el lehetne érni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szépeket mondani könnyű, de cselekedni nehéz. Bármilyen bókokkal is szédítenek, te az emberek viselkedésére koncentrálj. Így hamar megmutatkozik az, hogy ki hiteles, és ki a hamis. Törekedj te is arra, hogy mindig igaz legyél, hagyd a kicsinyes játékokat és trükközéseket.

Bak (december 22. - január 20.)

Egy váratlan esemény teljesen áthúzhatja a számításaidat, teljesen mellékessé válik, hogy készültél-e rá, vagy sem. Fordulj bátran a barátaidhoz és a családodhoz, ha kezdenél kétségbe esni,de ez is lehet, hogy ez a váratlan változás valami jót jelez - ám néha ezt sem egyszerű egyedül feldolgozni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az élet olyan, mint egy tánc, és bizony néha megesik, hogy félrelépünk, vagy rálépünk a másik lábára, fájdalmat okozunk, holott nem állt szándékunkban. Néha a lassúzáshoz van hangulat, néha a vad erotikához, néha vezetni kell, néha menni a másik után. Ma nagy rugalmasságra lesz szükséged, ha tartani akarod a tánclépéseket.

Halak (február 20. - március 20.)

Csütörtökön rengeteg pénz ütheti a markodat, ez azonban nagy vitákat is generálhat körülötted. Jobb, ha ezek alól ma kibúvót keresel, lesz olyan nap, mikor sokkal jobban ki tudsz majd jönni ezekből a csörtékből, most csak sértődés és önérzetrombolás lenne belőle.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás