promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő luxus kiegészítője teljesen eszméletlen, ez az  apróság két családi kocsi árával vetekszik
Borítókép:  YouTube/ZShowTime
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az biztos, hogy megy az autójához.

Úgy tűnik, a magyarok nem akarják megunni, ahogy híres emberek püfölik egymást. Az RTL-en nagy sikerrel fut a Sztárbox, amelynek idei évadjának egyik leghangosabb szereplője a sztárséf. Rácz Jenő volt.

A hétvégi adásban azonban egyelőre véget ért Jenő ökölvívó karrierje, az ismert színész, Molnár Áron az első menetben kiütötte őt. Hogy Jenőt mennyire viseli meg a történet, egyelőre nem tudni, ám a karóráját látva az egészen biztos, hogy azért olyan nagyon sok oka nincs a panaszra.

Szerkesztőségünkben többen is nagy óra-rajongók vagyunk, így természetesen mikor felbukkant a videó Rácz Jenő órájáról, azonnal meg szerettük volna írni. 

A sztárséf nem a bevásárló központok aluljáró szintjén található bizsuboltokból választott egy órát, hanem egy svájci luxus óramárka egyik modelljét viseli. A márka, amit visel meglehetősen ambivalens megítélésű az óra-rajongók körében: az Hublot (ejtsd: "'übló") egyik modelljéről van szó:

Az Hublot, bár rengeteg pénzt kér el modelljeiért (a legolcsóbb kvarc-órájuk ár újonnan 4.200 amerikai dollár), nem tekint vissza akkora múltra, mint a nagy, tradicionális svájci vagy japán (esetleg amerikai) márkák: mindössze 1980-ban alapította egy Carlo Crocco nevű olasz üzletember, és elsősorban a dizájn és a marketing terén volt zseniális a cég: saját szerkezeteket nem gyártott, hanem azokat külsős gyártóktól vette készen, mindössze a tokozással foglalkoztak (hasonlóan például a Pagani luxusautó márkához, aminek a belsejét a Mercedes gyártja, az olasz cég csupán a karosszériával foglalkozik).

Az Hublot azóta a horológia területén jelentős innovációkat ért el, például övék a világ legnagyobb járástartalékkal rendelkező automata órája is.

Rácz Jenő órája pedig egy limitált, mindössze 200 példányszámban készült, kizárólag Hublot butikokban kapható, damaszkolt acéltokos Big Bang Gourmet (stílszerűen) nevű modell, szkeletonizált szerkezettel, melynek ára: 24,500 amerikai dollár, körülbelül 8 és fél millió forint.

forrás: beszeljunkorakrol

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás