promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olcsó órában fotózták a híres énekest, azonban ha megtudod hogy milyen fajta azonnal akarsz egyet magadnak is
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztően menő darab és fillérekért bezsebelheted saját magadnak is.

Ed Sheeran angol dalszerző-énekes több mint 150 millió eladott lemezzel a háta mögött napjaink egyik legsikeresebb, és egyben egyik leggazdabb férfi előadóművésze. Óragyűjteményének összértékt több mint 10 millió dollárra becsülik (ez az össze jelenlegi árfolyamon pár tízmillió forint híján 3,6 miliárd forint, ezzel az értékkel Ed Sheeran óragyűjteménye Magyarország 60. leggazdagabb "embere" lenne), most azonban egy új rövid gitározós-éneklős videoban akár átlagember számára is megfizehtő búvárórát villantott a csuklóján, mindössze 400 amerikai dollárt (körülbelül 140 ezer forint) kell leszurkolnunk az órakereskedőnek, ha egy ilyen vagány új Swatchot szeretnénk.

Biztosan sokan emlékeznek a Magyarországon a '90-es években megjelent, nagy népszerűségnek örvendő mindenféle színes, mintás, érdekes, többnyire műanyagból készült kvarc-szerkezetű Swatch órákra.  az 1983-ban létrejött Swatch Group az óraipra igazi gigásza, rengeteg márka tartozik a csoporthoz, az olcsó műanyag órák gyártása csak az egyik tevékenységi körük, de olyan luxusmárkák is a csoporthoz tartoznak, mint pl. az Omega vagy a Breguet.  Az Omega-Swatch órák után újabb házon belüli érdkes kooperáció eredménye ez az új Ed Sheeranen látott búváróra, ezúttal a ház legújabb termékéről, egy Swatch-Blancpain modellről van szó.

A Blancpaint 1735-ben alapították, 288 éve foglalkoznak óragyártással, egy átlagos Blancpain óra 12.000 euró, de a valaha eladott legdrágább modellük esetében 1,3 millió dollárt kellet kifizetnie a vevőnek.  Az Omega-Swatcho után ezúttal egy még patinásabb óramanufaktúra hivatalos "pecsétjét" teszik rá egy sajátos Swtach órára. 5féle változatban érkezik, mindegyik modell a világ óceánjai után van elnevezve, az Ed Sheeranen látott óra az Atlantic nevű, kék színű modell.Vajona Swatch elhozza a luxusmárkák demokratizálódását, vag csak tönkreteszi a tradicionális gyártók presztízsét? Érdekes kérdés, mi annyit látunk belőle, hogy az angol énekes órája nagyon vagány, és a hangja sem lett rosszabb tőle, hogy egy 400 dolláros órát visel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás