promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cyla karórájából egy garázst lehetne venni, nem akármi ketyeg a csuklóján
Borítókép:  RTL (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az influenszer ezen a téren is a minőséget keresi.

Kajdi Csaba „Cyla” az utóbbi években aktivizálta magát a magyar celebvilágban. A 48 éves modellügynökség-tulajdonos és influenszer a karakán véleményformálásáról ismert, nem rejti véka alá, ha valami vagy valaki nem tetszik neki.

Legutóbb G.w.M-et húzta le, aki a menyasszonyával, Kulcsár Edinával vett részt a TV2 Párharc című műsorában. Miért is kellett volna befejeznie az iskolát a rappernek, ha így is bekerülhetett a tévébe? Lényegében ez volt Cyla üzenete a zenész felé, és valószínűleg ezt a magas lóról való beszédet onnan örökölte, hogy a dédszülei francia arisztokraták voltak, így a gyerekkori nyarait Nizzában és Párizsban töltötte.

A különc influenszer a karácsonyt sem átlagos módon abszolválta, hiszen elég színes társaság gyűlt össze nála. Nem igazán részletezte, hogy kik voltak a meghívottak, de azért egy tipikusan cylás posztot odabigyesztett a videója mellé:

„Drága követő rajongó, azt kell mondjam, hogy lement a pupos karácsonyi szenteste! Volt itt olasz, holland, angol, francia, természetesen ungarische Wirtschaft vaker is! Tik birjátok a multikultit? Nincs is ennél jobb… OH MY GOT! MERRI SZISZTER MINDENKINEK!”

Egy december közepi posztjában sokan észrevették, hogy Cyla különleges és minden bizonnyal értékes karórát visel. Ki máshoz is fordulhattak volna felvilágosításért, mint Lakatos Zsolthoz, a Beszéljünk órákról nevű TikTok-csatorna gazdájához.

„A válasz egészen egyszerű, Cylán általában egy Rolex Submarinert lehet látni, ez a 114060-ás, aminek a piaci ára jelenleg 12 ezer euró, ami nagyjából 5 millió forint környékén van”

– állapította meg a szakértő.

@beszeljunkorakrol Válasz @szuzanfahmi részére Kajdi Csaba Cyla órája a legutóbbi insta posztjáról #órák #karóra #cyla #rolex #hírességekórái eredeti hang - Beszéljünk órákról
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás